2017. október 16., hétfő

Eladó használt lakás budapest 13 kerület

Eladó lakást keresel XIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. A lakás egy emeletes, liftes társasház 2. Az épület jó állapotú és folyamatosan.


Eladó használt lakás budapest 13 kerület

Viz Duna-parti környezetben, modern stílusú új épület 6. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A telken belüli melléképületben, m2-es tároló is a rendelkezésünkre áll. Cirkófűtés, légkondicionáló a szobákban,. Városliget közelében található az Avico Group legújabb, idilli elhelyezkedésű lakóprojektje. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat hivatott szolgálni.


Kérjen visszahívást bármelyik eladó lakás esetében. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. ANGYALFÖLD központjában ajánlom Önnek ezt az újszerű, gépesített, rendkívül jó adottságú, ideális elosztású, 4. Jó átlagos állapotú házban a 4. Gazdagrét, Kelenföl Sasa Madárhegy, Albertfalva, Lágymányos, Szentimreváros és környékén. Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítsen megtalálni ügyfeleinek az ideális ingatlant.


Virányoson, a Dániel utcában földszinti, szobás, felújítandó lakás eladó. GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! A harmadik emeleti teljesen felújított ingatlan egyáltalán nem szokványos panel, sőt. Flórián térhez közel egy nm-es, első emeleti, szobás lakás.


A Rákos patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek. Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás , ingatlan 4. Aldo duplatámlás heverő. Sajnos az elszállításban nem tudunk.


Eladó használt lakás budapest 13 kerület

Lakás füst és állatmentes. Corvin sétány és a Palotanegyed eladó lakásai között is válogathat, Józsefváros, Tisztviselőtelep, Istvántelep. Nézze meg további budapesti eladó lakás hirdetéseinket is.


Tégla lakás ,M Ft. Laborfalvy Róza utcában, egy m2-es, szobás, loggiás, 7. Nagyzuglón, az Angol utcában, egy 52nm-es, szobás, alagsori, világos, tégla lakás. A ház jó állapotú, csendes, zöld parkos részen helyezkedik el, az ingatlan tulajdoni lapon egyéb helyiségként szerepel.


Eladó használt lakás budapest 13 kerület

Családi házak, lakások, otthonok. Bosnyák tér és az épülő új Zugl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések