2017. október 30., hétfő

Szűz éves horoszkóp 2019 zsozirisz

Többi jegy Éves Horoszkópja! Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel. Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű.


Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. A Szűz jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Merkúr rendkívül racionális gondolkodásúak. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz , Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Csodálatos kisugárzással ajándékoznak meg az égiek ebben az évben, ennek köszönhetően sikert sikerre halmozol.


Az ellenkező nem tagjait meg egyenesen elvarázsolod az ellenállhatatlan vonzerőddel. Karrier: Eseménydúsan kezdődik az év , sok új kihívással kell számolnia. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Vagyis ekkor van a legnagyobb esély az egyedülállók számára, hogy párra lelnek.


Ami pedig a párokat illeti, ezekben a hónapokban következhetnek be az áttörések és a nagy volumenű változások. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. A horoszkóp szerint remek lehetősége lesz arra is, hogy a főnökeinek bebizonyíthassa, hogy mennyire nélkülözhetetlen tagja a cégnek ahol dolgozik. Ez a periódus kifejezetten előnyös időszak lesz a szingliként élő Halak számára is.


A következő hónapokban Szaturnusz Plútó irányába mozog, és egyre közelebb lesz hozzá. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz.


Ha ügyesen forgatják a lapjaikat, akkor szerencsésen zárhatják az esztendőt, de lehet, hogy lesznek olyan időszakok, amikor nagyon meg kell ehhez fogniuk a pénzt. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Patkány évének kezdete.


A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny.


A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg. Sajnos lesz alkalom, amikor viszont kifejezetten szerencsétlennek érzed magad.


Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. A tartós kapcsolatban élő Szűz egy szenvedélyekben, élvezetekben gazdag évnek nézhet elébe, amikor is sikerülhet kihoznia a maximumot a párjával töltött időből. Mondhatjuk, hogy a pénz nem számít, de ahhoz, hogy kényelmesen éljünk és élvezni is tudjuk az életet, mégiscsak alapvető fontosságú. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz.


Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve.


Napi horoszkóp Amint megtanul megbízni magában, azzal sem lesz gondja, hogy megnyíljon mások felé és őszintén kimondja, amit gondol vagy érez. Mivel mindig mindenkinek szinte kérés nélkül segít, most, amikor Önnek lenne szüksége segítségre, számíthat a többiek támogatására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések