2017. október 10., kedd

Hétvégi diákmunka szeged

Hétvégi diákmunka szeged

Fürge Diák Iskolaszövetkezet hivatalos diákmunka portál. Te is lehetsz hambi mester! Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A műanyagfeldolgozásban éves tapasztalattal rendelkező partnercégünkhöz keresünk nappali, esti vagy levelező tagozatos diákokat Kecskemétre, ahol hőre lágyuló műszaki műanyagok fröccsöntésével foglalkoznak.


Friss alkalmi hétvégi állások. Távközlési területen működő mérnökirodába keresünk műszaki rajzoló diák munkatársakat. Feladatok: AutoCad rajzok készítése, szerkesztés, távközlési nyomvonal rajzolása, megadott objektumok felfűzése, elhelyezése sík térben, műszaki felméréseken közreműködés. Meló-Depó - A diákmunka közvetítő szövetkezet. Tájékozódj friss munkáinkról, jelentkezz weboldalunkon keresztül vagy keress fel minket irodáink egyikében!


Együttműködésünk a kezdetektől fogva gördülékeny. Alkalmi és rendszeres munkalehetőségek diákoknak az egész országban éves kortól. Célunk, hogy hidat képezzünk a munkavállalók és a munkaadók azon csoportjai között, akik külső körülmények.


Diákmunka kiemelt bérezéssel, hosszú vagy rövid távon, irodai környezetben és rugalmas időbeosztásban. Recepciós, asszisztensi és adminisztrációs munka diákoknak. Hétvégi promóter diákmunka - br.


Szeretnél egy világcég csapatához tartozni? Nem okoz gondot, hogy kommunikálj másokka. Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg.


Csomagolási, anyagmozgatási, raktári kisegítő és egyéb könnyű fizikai munkákra keresünk alkalmi illetve folyamatos munkavégzésre 18. Ha elmúltál már éves, nappali tagozaton tanulsz valamelyik középiskolában, főiskolán vagy egyetemen, akkor neked is köztünk a helyed! Válogatott diákmunka linkek, ajánlók, leírások - diákmunka témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Belföldi munka a biztosra menőknek Külföldi munka a többet akaróknak Diákmunka ON!


Nyugdíjas munka az újrakezdőknek Betanított munka Németországban Németországi, hosszútávú munkavégzésre keresünk halfeldolgozó üzembe munkavállalókat Jelentkezem! Találj munkát nálunk egyszerűen és gyorsan. Közel 3állásajánlat közül választhatsz. Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és nap. Jelentkezz online, csak pár kattintással diákmunkára weboldalunkon.


Hétvégi diákmunka szeged

MADS Diákmunka - MADS Iskolaszövetkezet. A diákmunka , mint az atipikus foglalkoztatási formák egyike, nagy átalakuláson megy keresztül. Nézze meg a legfrissebb hétvégi állás állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan.


Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt. Túlóra vagy hétvégi munkavégzés esetén ez magasabb lehet. Már heti óra, vagy hétvégi ráéréssel is jelentős összegekre tehetsz szert – iskolaszövetkezetként az a célunk, hogy a rendelkezésre álló időd figyelembe vételével olyan diákmunkát találjunk neke mely anyagilag is kifizetődő, és mellette a tanulmányaidra valamint a pihenésre is marad időd.


Pénztáros ruházati üzletben A családi tulajdonban álló cég generációk óta fontos szerepet tölt be a…See this and similar jobs on LinkedIn. Magyar Nemzeti Levéltár Csongrád Megyei Levéltára kisegítő alkalm. Reklámújság terjesztőt keresek Battára a füredi részre.


Házhoz visszük az újságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések