2017. október 5., csütörtök

Alak kivágása képből online

Ha úgy szeretné módosítani az alakzat méreteit, hogy megőrizze az alapformátumát, jelölje ki, és húzza a kívánt méretezőpontokat. Alakzatok pontos kivágása. Válassza a kívánt képtípust (például: Fájlból vagy Online képek), keresse meg a képet, és szúrja be. Ez ugyan kicsit tovább tart mint az Extract parancs, de jóval több dolgot is érhetünk el vele. LÉPÉS: Mielott nekilátunk világosítsunk a képen.


Az alakzat átméretezése. Skip trial month free. Unsubscribe from psakademia? Photoshop tutorialok - Alakok kivágása - színmaszkolás. Nem a közismert EXTRACT eljárás lesz ismertetve, hanem egy tradicionális eljárás mellyel profibb megközelítésben hajtható végre az alakok kivágása.


Van egy jpg képem, elég jó felbontás. Bonyolult formák, gyors és hatékony kivágása psakademia. Van-e valami 1xű megoldás az emberi alak kibányászására a képből , vagy marad a kézzel satírozás? Hogyan, milyen programmal lehet így kivágni egy képet?


Ember alak áthelyezése másik. Már régóta szeretnék szépen kivágni egy alakot a háttérből de nincs hozzá elég türelmem így nem lesz szép. Van hozzá valami program vagy trükk? A képen középen egy emberi alak van, körülötte háttér. Online szolgáltatásról lévén szó, semmit sem kell telepítenünk, egyszerűen lépjünk fel a Clipping Magic oldalra.


Itt érdemes először a How To pontot szemügyre venni, itt ugyanis egy rajzos magyarázatot kapunk arról, hogyan is kell eljárnunk. Le is töltöttem a gimp-et, de nem tudok rájönni, hogy tudok ide feltölteni a gépemről képet. Még talán sikerült is, de ha kiválasztom a képet, egész más felület jön nekem elő.


Utána nagyon jól követhető a videód. Tragic Wand” eszközt, nem éri meg a szenvedést. Az eszköznek vannak ugyan beállításai, de bármennyire is tuningoljuk, soha nem fogja „kitalálni”, hogy mit is akarunk kivágni a képről, így legfeljebb arra alkalmas, hogy egy fehér háttér előtt lefényképezett fekete kockát vágjunk ki egy képből.


Ehhez a munkához szükség van a “cropimage. Most találtam Rá mert kerestem eszközt amivel kör alakot tudok kivágni egy képből. Ha ez nincs kéznél, a lentebb látható fotóhoz hasonló képpel is lehet dolgozni).


Gyerekek, nem megkattanni kell, hanem próbálkozni. Minimum tízszer futottam neki, és csak nagyon sokára esett le, hogy mit miért is csinálunk. A köpcös, zömök testfelépítésű, szőrös és agyaras alak a fák és vadak felett őrködött, és mindenről tudomása volt, ami az erdőben zajlott. Az erdőirtásra, favágásra ügyelő kísérteties vadember-alakról több vidéken is fenn maradtak mesék. Alak kivágása egy képből és beillesztése egy másikba, melyik programmal lehet legszebben, legegyszerűbben megcsinálni?


Szerintetek miért érzem rosszul magam ha pl cukros ételt eszem pl péksütit? Hogyan tudok egy téglalap alakú képből szabályos kör alakú képet kivágni mondjuk Gimppel? Ellipszis-kijelölőt próbáltam, de amikor átmásoltam a másik dokumentumba, fekete háttér is ment vele.


Sokféle oka és módja van annak, hogy miért és hogyan akarjuk eltávolítani a hátteret egy-egy fényképről. A hogyanra adott első válasz természetesen a képszerkesztők királya, a Photoshop – oldalunkon is bemutattuk már, milyen lépések vezetnek el odáig, hogy eltűnjék egy fénykép háttere, és csak az előtérben lévő személy (arckép) maradjon a fotón. Előfordulhat, hogy egy képi állomány olyan szöveget rejt, amelyre szerkeszthető fájlként lenne szükségünk. Videószerkesztő, videó átméretező, videó vágó, felvevő, effektező programok, de találhatunk itt Asztalról videót felvevő és animált GIF-be mentő szoftvert is.


Ilyenkor jönnek jól az OCR-programok, illetve -szolgáltatások, amelyekkel ma már tele a web.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések