2017. október 2., hétfő

Mérleg horoszkóp jellemzői

Az asztrológusok megfogalmazása szerint a Mérleg a Skorpió ollójából, azaz a következő jegy szimbólumának részéből jött létre. A legszélsőségesebb helyzetekben sem esik pánikba. Ezzel együtt, a mérleghez hasonlón, folyton ingadozik a depresszió és a jó hangulat között. A döntés a Mérleg -szülöttnél nem megy olyan gyorsan, mint a horoszkópban vele szemben álló Kos-típusnál, akinél ez egy villanás, és csupán elhatározás kérdése.


Mérleg horoszkóp jellemzői

Neki a döntéshez a rendelkezésre álló eszközök felmérés, illetve a körülmények kellő mérlegelése szükséges. A kardinális jegyek (Kos, Bak, Mérleg , Rák) energiája a külvilág felé irányul - megszereznek, megteremtenek valamit. A szilárd jegyek (Oroszlán, Bika, Vízöntő, Skorpió) energiája befelé irányul, saját lelkiviláguk felé, ezért kevésbé törnek ki a külvilág iránya - ők megőriznek dolgokat. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester.


Szerelmi Horoszkóp Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Azért csinálják ezt a Mérleg férfiak, hogy elcsábítsák a nőket, és ez mindig beválik. Tévedés lenne kijelenteni, hogy „ Mérleg vagyok, kiegyensúlyozott vagyok”, inkább úgy kellene fogalmazni, hogy „egyensúlyra törekszem”. Ismerd meg a különbséget az igazi és a napjegy asztrológia között.


Bolygóid ebben a jegyben. A Rák legfontosabb jellemzője: A Rák csillagzat alatt születettek nagyon érzékenyek, érzelmesek és könnyen befolyásolhatóak. Sajnos nem mindig könnyű megérteni és indítékaid is rendkívül nehéz kibogozni kedves Rák. Aszcendens a horoszkópban csillagjegyek jellemzői divat egészségvédelem gyerek hangfelvételeink havi horoszkópok havi horoszkóp videók heti asztronaptár Hold - érdekességek Hold a horoszkópban holdfázisok Hold haladása a jegyekben holdnaptár híres emberek Jupiter a jegyekben karma Kertészkedj a Holddal! A csillagjegy jellemzői , részletesen, a nyugati asztrológia alapján.


Mérleg horoszkóp jellemzői

A Mérleg uralkodó bolygója: a Vénusz. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Diszkrét vagy és nem híve semmiféle különcködésnek.


Igen alkalmazkodó és közlékeny vagy, megjegyzéseid olykor sziporkázóak. Csak tegye fel neki a legegyszerűbb kérdést, és ő képes lesz két napon keresztül pro és kontra érvekkel szolgálni. A mérleg szabadságkedvelő, empatikus, segítőkész, tiszta szívű ember. Becsületes, érzékeny, érzelmes, őszinte és tisztességes, közlékeny, előzékeny, egyáltalán nem haragtartó személyiség.


Mérleg horoszkóp jellemzői

Nehezen hoz döntéseket, nem szereti a változásokat az életében, számára a legfontosabb a biztonság és az állandóság. Különös igénye van a társaságra és a közösséggel való kapcsolatra, legyen szó művészetekről, üzleti kapcsolatokról vagy jogi ügyekről. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját. Minden napra friss horoszkóp ! Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak. Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében.


Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél. Kettős jegy, eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte.


Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív. Uralkodó bolygójuk a Vénusz, és a Levegő az elemük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések