2017. október 3., kedd

Egyéni angol nyelvtanfolyam

Az egyéni angol nyelvtanfolyam órái során a tanár csak Önre figyel, így gyorsabban tud fejlődni. Az Ön igényeire alapozva A témákat az érdeklődési köre alapján dolgozzák ki, így az órák élvezetesebbek és eredményesebbek is. A nyelviskolában az egyéni nyelvoktatás keretében a nyelvtanár kizárólag a Te nyelvi fejlődésedre koncentrál.


A képzés magántanulói bérlettel vehető igénybe. Angol nyelvtanfolyam egyéni ütemben. Személyre szabott program, rugalmas időbeosztás.


A kiscsoportos vagy egyéni oktatásra berendezett tantermeken kívül könyvtár és médiatár áll a rendelkezésedre. A tanórákat fakultatív szabadidős programok egészítik ki, pl. Igazi párbeszédek, valódi emberek között. Elméleti magyarázatok helyett gyakorlás és kommunikáció.


Ez a 1 beszé könyv módszerű angol nyelvtanfolyam. Ez az angol nyelvtanfolyam akkor neked lett kitalálva. Ha nem tudsz egy héten óránál több időt egy angol kurzuson tölteni, akkor ez lesz a számodra legmegfelelőbb tanfolyam.


A haladás kiegyensúlyozott tempóban zajlik, de így is alig hét alatt elsajátítod az adott szint kommunikációs készségeit. Rugalmas időbeosztásban, egyéni órarenddel tanulhatsz angolul. Vagyis szabadon kiválaszthato hogy mikor jössz tanulni. Ez azért megoldható nyelviskolánkban, mert nálunk a tanulás havi bérlet rendszerrel működik. Az angol tanfolyami havi bérletnek van egy kezdési, és egy lejárati dátuma.


Egyéni angol nyelvtanfolyam

A résztvevő köteles megadni a képzéssel kapcsolatos egyéni igényeit, és a Képző tanácsai alapján annak megfelelően választani az engedélyezett képzési programok közül. A tanórák percesek, két óra között perc szünet tartható az oktatóval történő megegyezés szerint. Készülj fel angol nyelvvizsgádra budapesti nyelviskolánkban! Nyelviskola nem csoportban! Egyéni célodhoz egyéni tananyag.


Azonnali kezdés, rugalmas időbeosztás a Hollywood nyelvstúdiókban (nyelviskolánkban). Az angol nyelv tudása szinte már alap, és én már nagyon sok mindent kipróbáltam, de hamar feladtam, mert nem haladtam, hamar elment a kedvem a tanulástól. A egyéni nyelvtanuláshoz szükséges bérletek árait és óraszámait személyre szabottan alakítjuk ki, és azokat ügyfélszolgálatunkon lehet megvásárolni. Ha nyelvvizsgát szeretnél tenni, vagy csak egyszerűen szeretnéd szisztematikusan megtanulni a nyelvet, akkor az általános nyelvtanfolyam a Te választásod. Szintfelmérés alapján a Neked megfelelő szinten bekapcsolódhatsz, és onnan meg sem állsz a célod eléréséig!


Kötetlen időbeosztásban, egyéni haladási ütemben. A BeHappyben nem kell angol nyelvtanfolyam indulásra várno akár már holnap elkezdheted. Nyelvtanfolyam a Lőrinci Nyelviskolában, nyelviskola, angol , német, magyar nyelvtanfolyam , nyelvtanulás, nyelvtanfolyam , angol tanfolyam. Nyelviskolánkban az egyéni nyelvoktatás keretében a nyelvtanár kizárólag a Te nyelvi fejlődésedre koncentrál.


Az intenzív angol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik minden idejüket angol nyelvtudásuk fejlesztésére fordítanák. Hosszútávú angol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga előkészítő angol nyelvtanfolyam vár azokra akiknek speciális céljaik vannak a külföldi nyelvtanulással. A Privát Katedránál: az idő csak Neked dolgozik, tanulj saját időbeosztásod és igényeid szerint, ott, ahol Neked a legkényelmesebb! Annyira speciális céljai elvárásaid vannak, amikhez egy általános nyelvtanfolyam kevés?


Egyéni angol nyelvtanfolyam

Egyedi nyelvtanfolyamokat ajánlunk számodra! Hiszünk abban, hogy akkor fejlesztheted legjobban nyelvtudásodat, ha a módszereket, a tanmenetet, a témákat és a fejlődési utat is személyesen rád szabjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések