2017. október 31., kedd

Informatikai szakközépiskolák

Informatikai szakközépiskolák

A döntőben szurkolunk tanulóinknak! A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.


Egy támogatónk segítségét megköszönve, az idén egy nagyobb informatikai beszerzést vállalt szerepet a Hi-Tech Alapítvány. Sikerül az M19-es, CISCO labor gépparkját korszerűsíteni, így két korszerűen felszerelt labor biztosítja a számítógépes hálózatok oktatását, a másik négy általános informatikai labor mellett. Szakközépiskolák , Középiskola kategóriában.


Halásztelek Hunyadi Mátyás Ált. Isk Gimn Nagykáta Damjanich János Gimnázium Nagykőrös Arany János Református Gimnázium és Diákotthon Toldi Miklós Élelmiszerip. A 04-es tagozat a középszintű érettségi letételére készíti fel tanulóinkat, kiemelten oktatva az informatikai szakmai tárgyakat. Reális cél az OKJ-szakképzés, informatikus szakma megszerzése. Felkészítünk emelt szintű vagy felsőfokú OKJ informatikai szakmai tanulmányokra, illetve a sikeres főiskolai, egyetemi felvételire.


Ingyenes, felsőfokú OKJ képzés. Megtalálhatók vagyunk a Blaha Lujza tér mellett, az Erzsébet krt. Gépipari - Szombathely - Rohonci u. ADDETUR Baptista Gimn Szakgimn Baár-Madas Reforátus Gimn.


Gustave Eiffel Francia Ált Isk Gimn Budenz József Ált Isk. Csík Ferenc Ált Isk Gimn Egykor volt Földes F. Traditional Arts and Crafts to Keep away Early Drop Out - T. Ez évtizedek alatt több oktatási-képzési profilváltáson és ezzel összefüggésben több névváltozáson ment keresztül az iskola. Iskolánk Reál munkaközössége ebben az évben is fotópályázatot hirdet, melynek témája: Állatok. C121-es tanáriba pendrive-on maximum saját képet! Az alábbiakban közzé tesszük iskolánk hivatalos felvételi tájékoztatóját.


Az új képzési rendszer szerint a szakközépiskolák szakgimnáziumokká alakultak át. Szakképzési centrumokat hoztak létre. Az iskola igazgatójaként köszöntöm abból az alkalomból, hogy felkereste a Katona honlapját.


Piacképes szakmákkal, kiváló tanárokkal és oktatókkal, színvonalas gyakorlati képzőhelyekkel és leendő munkahelyekkel vár benneteket a Boldog Iskola címmel is kitüntetett Baross, a város legnagyobb szakképző iskolája. Mint ahogy az iskolánk neve is mutatja, fő profilunk az informatikai és közgazdasági képzés. Czuczor Gergely Gimnáziummal kellett versengenünk az első helyért. A lányok derekas küzdelemben a tiszteletreméltó 2. Ebben a tanévben ez már a második ezüstérme a csapatnak.


Szeretettel köszöntjük honlapunkon! Ipari Gimnázium néven kezdte meg működését és egyben a villamosipari szakemberek képzését. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


A 1legjobb vidéki gimnázium és szakközépiskola listája - köztük a tarjáni Bólyai és a gyarmati Balassi. A délután során megismerkedhetnek képzéseinkkel egy előadás és egy intézményi séta keretén belül. BMSZC Pataky István Híradásipari és Informatikai Szakgimnáziuma.


A négy kísérő tanárral, Vargáné Nemes Ildikó Igazgatónővel, Dr. Balázsné Bódi Mária osztályfőnökünkkel, Nagy Ilona tanárnővel, a 10. A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel!


A szakmai gyakorlat informatikai cégeknél történik. Jelenlegi együttműködő partnereink: Lehetőség van lakóhelyeden lévő informatikai céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések