2017. október 26., csütörtök

Ikerláng számmisztika

Mátrix Energetikai kezelések online is! Az ikerláng más, mint a lelki társ: utóbbiból több is lehet, míg ikerlángból csak egy. Dankó Szilvia látó szerint az ikerlánggal való találkozás az egyik legnagyobb élmény, a legmélyebb tapasztalat, amiben részünk lehet.


Ikerláng számmisztika

A szkeptikus hozzáálásomat szerettem volna megerősíteni ezzel a teszttel. Elhihetik nekem, hogy igen nagyot csalódtam, amikor a jóslatok sorra kezdtek valóra válni. Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja. Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten.


Számmisztikai sorselemző, életvezetési tanácsadó, gyógyító vagyok. Lélektől lélekig - Ikerlángok találkozása Ritka és csodálatos találkozás. A két ember annyira vonzódik egymáshoz, mint két mágnes. Az Ősanya Köre-a Női Őserő Köre- a Természeti Asszonyok Köre. Mindazok Köre, akik hordozzák magukban az Ősi Tudást.


Varga Csaba író, filozófus az ikerláng szerelemről beszél. Remélem, amikor folytatod sorsod útját, innen is viszel valami Szívednek fontosat, kedveset, hasznosat. Személyes utaddal kapcsolatos kérdésekben az Atlantiszi számmisztika módszerével tudok segíteni.


Köszönöm, hogy itt időzöl! A legkülönlegesebb kapcsolat az összes közül. Jellemző, hogy bár eleinte nem vonzódnak különösebben a másikhoz, az első szexuális együttlét során villámcsapásszerűen felébred bennük a szenvedély és a felismerés, hogy. Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk.


A dátumoknak kiemelt jelentősége van életünkben, hiszen fontos számkombinációk. A hamis ikerláng hamis reményt nyújt, míg a valódi lelki társsal való kapcsolat pótolhatatlan. A szíved összetörik, ha kiderül, hogy a hamis ikerlángod ugyanolyan mágikus kapcsolatban van másokkal is.


Az igazi ikerláng azonban csak veled tart fent ennyire szoros kapcsolatot, és ezzel teljesen tisztában is vagy. Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz. Ma minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld a lelki társad. Az ikerláng típusú kapcsolatok a legerősebben a Földön éppen ezért nagyfokú szellemi, spirituális és érzelmi felkészültséget igényel, ha elsőre nem is tudtatok megbírózni, évek múltán, mikor már az univerzum is jónak látja, újra egymásra találtok. Mi az Ikerláng -szerelem, és mi az Ibolyaláng-szerelem?


Ikerláng számmisztika

A legcsodálatosabb szerelem, amikor a mennyekben érzed magad. Vajon miért ilyen különleges ez az érzés? Az önmegismerés útján járva az atlantiszti számmisztika fontos állomás volt számomra. Az elemzés segítségével jobban megértettem önmagam, hogy mit miért teszek, miért jönnek elő újra és újra bizonyos hajtóerők az életemben és ami a legfontosabb, hogy hogyan segíthetek magamnak olyan problémák megoldásában, amelyek eddig nehézséget okoztak. Az első randiknál igyekszik mindent megtudni a másikról, s ezeket az információkat izgatottan osztja meg a legközelebbi barátokkal, akikből általában igen sok van.


Szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. Az ikerpárok ugyanannak a léleknek a két felét képviselik. Sok rokonlélek áll közel hozzánk, lelki ikertestvérünk azonban csak egy van. A(z) Ikerláng -Lélektárs gyógyító festmények című videót Tóth István spirituális képei nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.


Ikerláng számmisztika

A 4és a 4:fontos üzenetet hordozó angyali számok az angyalmágiában. Az Égiek ezzel biztosítanak róla, hogy szeretnek Téged. A 4a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Segítségével megismerhetünk bizonyos személyiségjellemzőket, a személyt jellemző dinamizmusokat, sőt, a kapcsolatokat mozgató – azokat összetartó és szétválasztó – erőkről is többet tudhatunk meg. Here you can find the Crystals from Divine Reality as well as the Alphabet of the Elohim.


The Crystals have the energy of the gods and they are very helpful on our path to Awakening. A 11:az említetteken túl az ikerláng szerelmekre szintén utalhat. Az ikerlángok a mitológia szerint egy anyagból teremtettek, de a nagy zűrzavarban szétváltak egymástól, így a lelkek a Földön addig bolyonganak vigasztalhatatlanul, míg egymásra nem találnak.


A 3és a 3:az egyik legpozitívabb angyali számok az angyalmágiában. A 3a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések