2017. október 12., csütörtök

Vízöntő horoszkóp 2019 január

Január a horoszkóp szemszögéből nézve az egyik legkiemelkedőbb hónap. Sok ember tudatában ugyanis az újév jövetele új kihívásokat hoz. Mindenki tiszta lappal indíthat, csak rajtunk áll, hogy állunk az élet dolgaihoz. Téve aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud.


Vízöntő horoszkóp 2019 január

Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö.


Pozitív és negatív eseményekre egyaránt kell számítaniuk, emiatt olyan érzésük lehet, mintha egész évben hullámvasutaznának. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! A hét első felében nem érzel erőt arra, hogy egy készülő drámát beengedj az életedbe.


Talán valaki a közeledben úgy érzi, itt az ideje feltárni a problémákat, te inkább elkerülnéd mindezt. A mai nap bővelkedik a varázslatos történésekben. Vízöntő – heti horoszkóp. Mire eljön a születésnapo túl leszel egy kissé kaotikus évvégén, és ha szemfüles vagy, már pontosan tudo mi is az új célod. Ez nem csak múló év eleji fogadkozás.


Van valami, amihez komoly tehetséged van. Már csak bátorság és elhatározás kell, hogy a nyilvánosság elé tárd. Korszakalkotóknak is bátran nevezhetők azok az ötletek, amelyek most pattanhatnak ki a fejecskédből. Ha ezeket meg tudod valósítani, akkor számíthatsz arra, hogy a bankszámládon jelentős mértékben növekedhet az összeg. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


Vízöntő horoszkóp 2019 január

Bakok nem csak hogy valóra váltják álmaikat és ötleteiket, de egyenesen felülmúlják még a személyes elvárásaikat is. A legfontosabb, hogy ne feledkezzenek el arról, hogy minden terv végrehajtása csak a szándék komolyságától függ. Az Uránusz szellemileg felpezsdíti, míg a Mars a fizikai erőnlétért felel. Párkapcsolatban, friss ismerkedésben, kicsit visszafogottabbnak kéne lenni! Például akit pár napja ismer, azt ne tekintse még bizalmasának.


A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Lesz időd rá a munkahelyeden, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolataidat, sőt néhányból barátság is lehet. Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismeritek egymást.


IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára! A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Lehet, hogy ki kell venned egy kis szünetet ahhoz, hogy aztán ismét minden a megszokott tempóban mehessen tovább.


Adj időt magadnak arra, hogy átgondold a dolgaidat, és akár pihenni is tudj egy kicsit. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? A barátod örülhet, mert ma különleges meglepetéssel készülsz neki, igaz?


Halak: Ma még inkább ne kezdj bele semmi újba! Nem baj, ha kicsit lógatod a lába átgondolod a dolgaidat, feladataidat és pihensz is természetesen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések