2017. október 26., csütörtök

Honnan tudom hogy kezd belém szeretni

Eddig minden leveledet elolvastam. Ami igaz, az igaz, minden úgy van ahogy leirod. Sok csalódás ért engrm is az életben,de remélem már nem sokáig. Volt egy barátom, én beleestem mire ő azt mondta, hogy ha nem szeretsz belém én szeretni és kedvelni foglak.


Ilyenkor sokkal ragaszkodóbbá válik, sőt, talán egy kissé paranoiás is lesz amiatt, hogy esetleg elhagyod őt. Honnan tudhato hogy szeret? Azt a bizonyos szót nehezen mondják ki a pasik, de van egy jó pár egyéb jel, melyből megtudhato hogy szerelmes beléd. Vannak jelei, ha egy pasi kezd belém szeretni ? Bocsi, hogy nem az eredeti kérdésre válaszoltam,de azt már megtették mások.


Tehát, ha szívesen beszélget velünk babanevekről, az világos jele annak, hogy mély a kötődése. Más a testbeszéde Ha a férfi másként viselkedik, amikor velünk van, más a testbeszéde, az egyértelmű jele annak, hogy el akar bűvölni minket. Ha a pasi odavan érte nem elég neki az, hogy láthat, és ezt viszonylag sűrűn megteheti, de ismerni is szeretne, minél jobban.


Mint az a férfiakról ismeretes, nagy többségük nem a szavak embere, ha érzelmekről van szó, ezért azt, hogy szerelmesek-e, vagy sem, párjuk jóformán csak tetteikből, gesztusaikból tudhatja meg. Egyértelmű jelei lehetnek ugyanis annak, ha a férfi szerelmes, illetve annak is, ha nem. Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van. Tudnod kell azonban, hogy minden zodiákusnak vannak rossz, sőt, egyenesen hátborzongató tulajdonságai. Nézzük, neked milyen téren van hová fejlődnö a csillagjegyed alapján.


Ha egy férfi nem fordít hátat egy nőnek, csak ha nagyon muszáj, az ékes bizonyítéka annak, hogy érdeklődik iránta. Amennyiben a vállai és a medencéje felénk mutat, a pasi különösen koncentrál ránk. Beszél magáról A szerelem-szakértők szerint egy férfi gyakran kezd magáról beszélni, ha zavarban érzi magát.


Például, ha megírja, hogy épp hamburgert ebédelt, vagy egy olyan macskát látott, mint a tié az egyértelmű utalás arra, hogy még a leghétköznapibb dolgokról is csak te jutsz eszébe! Nem rezeg folyton a telefonja Ha nem rezeg a telefonja egész nap, akkor örülhetsz, mert ez azt jelenti, hogy nincsenek más lányok a képben. Van, hogy úgy érzed teljesen beleszerettél valakibe, akit nem is ismersz személyesen?


Mi az ami megkülönbözteti a szerelmet a fellángolástól vagy a. Nem tudom hogy szeretem-e, csak valamit érzek, Valamit a szívem körül, ha szemébe nézek. Megremeg a lelkem tőle, jaj, de nagyon sápadt lesz az. Ha megszokta hogy eltűnsz a másik mellett, lassan szokj hozzá a gondolathoz, hogy szerethető vagy épp olyannak, amilyen vagy. Ha pedig te vagy az, aki dominál, vedd észre, mennyire izgalmas egy valódi emberi lényt szeretni , nem pedig saját magunk halvány mását. Az a férfi, aki alkalmi kalandnak, élete mellékes részletének tekint, nem fog lemondani érted kedves foglalatosságairól.


Ha annyira elfogadja az ízlésedet, hogy leszokik a dohányzásról vagy jobb ruhákban kezd járni, örülhetsz: a fiú már nem laza találkozgatást, hanem tartós kapcsolatot forgat a fejében. Mester, én ebbe most belehalok. Abba, hogyan engedd el az EX-ed? A múlt, a közös élmények, a jelenléte, a csodás energiája, az illata, az együtt töltött intim percek, a közös terveink, mind elszálltak. Szóval nem az számít hogy mennyire ismerjük a másik nyelvét, hanem hogy mit tudunk tettekkel hozzátenni az ő életéhez, amit más nem tudott és amire párunk mindig is vágyott.


Aztán ha rájött hogy van végre itt valaki aki nem csak beszél hanem tesz is valamit azért hogy neki jobb legyen, akkor elkezd értékelni bennünket. Nem értettem, miért mondta el ezeket! De nem tudom , hogy meddig bírom még azt elviselni, hogy ő sohasem keres engem, hogy nem csinálunk közös programokat, és hogy elviseli azt, hogy én mindent. Nekem az keltette fel a figyelmem a blogbejegyzésben, hogy költ-e rám.


Hiszen nem biztos, hogy a szándékával van baj, hanem az anyagi szintjével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések