2017. október 9., hétfő

Kasztráció műtét

This feature is not available right now. Please try again later. A kasztráció műtét menete. A fedett kasztráció mütéti leirása. A kézzel kihúzott szöreltávolitási mód kedvezöbb.


Kasztráció műtét nélkül. Kankutyák esetén igény lehet a műtét nélküli kasztrációra. A műtét előtt feltétlenül szükséges, hogy a patient jogi statusa rendezett legyen, ami magába foglalja, hogy urológus szakorvosi szakvélménnyel rendelkezik, mely tartalmazza a transz-szexualizmus BNO kódját (F60) és azt a tételt, hogy a nemi átalakító műtétnek urológiai orvosszakmai szempontból nincs kontraindikációja.


A természetes és mesterséges ösztrogének voltak a kémiai kasztráció első gyógyszerei. Előnyük még, hogy ritkák a hőhullámok, nincs pszichés terhelés. A műtét viszonylag egyszerű, de visszafordíthatatlan, és a potencia végleges elvesztésén kívül hőhullámok fellépésében megnyilvánuló mellékhatása is van. Az eltávolított herék később műanyagból készült, herét utánzó golyók herezacskóba történő beültetésével pótolhatók, mely a betegre pszichésen.


A műtét után a betegek többsége idővel visszanyerheti nemi potenciáját és a vizeletürítést is szabályozni, kontrollálni tudja. A prosztata-eltávolításon átesett férfiaknál azonban nincs ondótermelés, így közösülés alkalmával nincs magömlés sem (száraz orgazmus). A műtét lényege, mint ahogyan nevében is benne van, hogy a prosztatát teljes mértékben eltávolítjuk. Ez az orvostudományi tárgyú lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Egy betegségből kifolyóan teljes kasztrációra lesz szükség esetemben.


Azt szeretném kérdezni, hogy ez esetben megszűnik-e az orgazmuskészség, illetve a nemi vágy, ha igen, milyen szinten, mert szörnyű lenne érezni akár azt is, hogy esetleg a párom ölelése vagy csókja már nem vált ki belőlem libabőrödzést, vagy kellemes érzést, még ha. Az oroszlánrész időtartamát érzéstelenítésre fordítják. Sugárkezeléssel a műtét után visszamaradt daganatos sejtek pusztíthatók el. Kemoterápia alapkombinációja a Bleomycin-Etoposide-Cisplatin.


Kasztráció műtét

A daganat prognózisa függ a szövettani eredménytől és a klinikai stádiumtól. Mint minden hasi műtét , a cryptorchus kasztrációját meglehetősen hosszú helyreállítási időszak jellemzi. A műtét után előfordulhat a herezacskó duzzanata, esetleg kis véres savós szivárgás a sebből. A kutyáknál és macskáknál előfordulnak hasi és ivarszervi operációk, mint pl. A sebészeti beavatkozások után, a seb ellátása és védelme az állatorvos központi problémája.


VetMedCare Dog Cat Body ruha a műtéti védőgallér kiváltására szolgál. A sebészeti kasztráció véget vet a test tesztoszteron termelésének az életben, eltávolítva a sértetlen kutya minden potenciálisan nemkívánatos viselkedését. Azonban a kémiai kasztráció nem hagyja abba a tesztoszteron termelést, csak csökkenti azt a szintet, amely megszünteti a késztetést és a sikerességet.


A kémiai kasztráció alapja a bíróság döntése. Ez a fajta büntetés, számos országban alkalmazott, a rabok számára a választás: vagy aláveti magát az eljárásnak cserébe korai kiadás, illetve szolgálja az egész, általában hosszabb, egy ideig a börtönben. A macskák kémiai sterilizálása és a macskák kasztrálása sok tulajdonosnak tűnik a sebészi beavatkozás humánus alternatívájaként, mivel az általános érzéstelenítéssel járó műtét mindig hatalmas kockázatot hordoz.


Izing Simon Anatómiai áttekintés A scrotum rétegei Here és mellékhere Belső lágyékgyűrű Collum proc. Hunteri SZIE, ÁOTK, Nagyállat Klinika - ÜLLŐ A herélés indikációi lovon Ménként viselkedés csökkentése Ha a másodlagos nemi jelleg kifejlődése előtt. Androcurt, nem tudja elviselni a heréit vagy bármilyen okból kifolyólag nem tud belátható időn belül GRS-hez jutni.


Lehetőség van a hím állatok műtét nélküli, úgynevezett kémiai kasztrációjára (herélés) is, amelynek során egy elhúzódó hormonleadású implantátum kerül beültetésre a lapockák közti laza bőralatti kötőszövetbe, hasonlóan a mikrochiphez. Orchiectomia (sebészeti kasztráció ) Bár ez egyfajta műtét , fő hatása a hormonterápia egyik formája. Ebben a műtétben a sebész eltávolítja a herékeket, ahol az androgének nagy része (tesztoszteron és DHT) készül.


Ez a legtöbb prosztatarákot okozza, hogy megállhasson vagy csökkenjen egy ideig. A műtét után intravénás folyadék terápiát, széles-spektrumú antibiotikumokat, és szubkután fájdalom csillapító gyógyszereket kell adni. A bakoknál, a választandó kezelés a kasztrálás, és fájdalom csillapítók beadása a műtét után, és antibiotikumok. Végül pedig fontos, hogy ellenőrizze az állatokon máshol. A műtét nagy felkészültséget igénylő beavatkozás, szövődményként magában rejti a vérvesztés, a későbbi vizelettartási nehézség és merevedési problémák lehetőségét.


A férfi intimtorna ezeken a panaszokon sokat segíthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések