2017. október 2., hétfő

Bak férfi rák nő szerelme

Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. BAK NŐ szerelmi horoszkópja A bak nő nehezen mutatja ki érzéseit, és nehéz kiismerni egyébként mélységes, szelíd szeretetét. A szexualitást úgy éli meg, mint alapvető jogát az élet örömeihez, így elvárja partnerétől, hogy e téren is tökéletesen teljesítsen, csakúgy, mint az élet anyagi és társadalmi területén. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged.


Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse. Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb. De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik.


A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki. Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól – melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek – nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. Ezzel együtt ne enged hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák - férfi szereti a partnernőjét idealizálni. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb.


Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus. A Rák nő szerelmi horoszkópja. A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Bak (XII. - I. 20.) A Bak férfi meglehetősen gyakorlatias, kötelességtudó.


Hisz az alapvető női- férfi szerepekben, ezért nem való mellé túlzottan önálló, független nő. A párkapcsolatban szeret ő lenni a domináns fél, fontos számára a családfenntartó titulus. A bizalom nevű kulcs nagyon sok kaput megnyit a Bak csillagjeggyel erőteljes kapcsolatban álló emberek lelkében. Bizalmáért cserébe ajándékozzuk meg Bak kedvesünket gyengédségünkkel, feltétlen szeretetünkkel, ártatlan gyermeki énünkkel, hiszen ez az, amire mindennél jobban vágyik.


Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben. A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is.


Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. A Bak nagyon szereti, ha neki lehet igaza. Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait. A Bak pontos, ragaszkodik szokásaihoz és kissé konzervatív. A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában.


Bak férfi rák nő szerelme

Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Mi stabilitásra, és nem holmi „fecsegésre” vágyunk. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak. Képes önmegtartóztató életet élni, apácának, szerzetesnek vonulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések