2017. október 10., kedd

Kos mérleg barátság

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Sok jó barátod van, de hogy ki az igazi jó baráto talán nem tudod biztosan, mivel belső függetlenséged által egy falat emelsz magad és a többi ember között. Amire szükséged van, az az ember, aki tekintettel van sajátosságaidra, különben visszariadsz. A Kos elvárja, hogy magasztalják, és ezt a Mérleg meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja.


Kos mérleg barátság

Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. A Kos lendületet a a Mérleg pedig oldja a feszültséget, amit a Kos szülött kelt minduntalan maga körül. Bár nem teljesen konfliktusmentes ez a kapcsolat (egy Kossal soha nem az), de mivel legbelül mindketten csodálják a másikat, hosszú távú szerelem lehet az övék.


Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. A Kos -Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett. A Kos nõ optimista, szereti a gyerekeket, a lármát maga körül. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják képzelni magukat más helyzetébe.


Ez a hozzáállás bármilyen jellgű kapcsolatnak jót tesz, így azokkal, aki e csillagjegyben születtek, könnyű együtt élni, akár szerelmi, akár baráti kapcsolatban. A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.


A Kos erõt sugárzó egyéniség, akit a Tűz elem csodálatra méltó lelkesedéssel tölt el, ám a túlzott lelkesedés nemcsak fárasztó, de kihúnyhat is. Ezért fontos, hogy a Kos türelmes és kitartó legyen. Nagy szerelem alakulhat ki közöttük, a Nyilasnak tetszik a Mérleg segítőkészsége (hiszen ő maga is segítőkész), illetve szilárd elvei (ebben is hasonlóak). Lendületes kapcsolat lehet belőle. Bár néha bezavarhat egy-két veszekedés, de ha figyelemmel van a Mérleg a Kos büszkeségére, tökéletesen kiegészítik egymást.


Skorpió és mérleg csillagjegyűek barátsága? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat.


Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok?


Tudd meg, hogy milyen barátra leltél. KOS (III. 21. – VI. 20.) A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot.


Kos mérleg barátság

Mindketten kedvelik a szexuális élvezeteket, de valószínűleg a Kos túl hamar akar túl messzire menni. Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja. Egészen új felfedezéseket teszel saját magadról, amelyek csodálatra késztetnek. Férfi nő barátság a gyakorlatban Az biztos, hogy két nem közötti barátságra akkor van esély, ha a felek elfogadják egymást, akár a szexuális vonzalmukat beleértve is, valamint tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy amit szeretnek egymásban, az nem lenne elég egy párkapcsolat fenntartásához.


A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain! A Kos nő olyan személynek való, aki szereti a független és önálló nőket, akik gondoskodnak magukról és nem ragaszkodóak. Egy Kos nő szabadságot igényel.


A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja, teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések