2017. szeptember 5., kedd

Bika bolygója

Az is elképzelhető, hogy éppen a matériát isteníti, talán nem véletlen, hogy Marx és Lenin születésnapja is a Bika jegyébe esik. A Bika a szerelemben A Bika korán érik és hamar szerelembe esik. A hűséget komolyan veszi, és másoktól is elvárja.


Birtoklási vágya meglehetősen féltékennyé teszi. Az asztrológiában a Vénusz princípium kapcsolatot teremt a különböző síkok, az emberben rejlő szellemi és anyagi hajtóerők között. A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. A Bika jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz planéta. Ugyanakkor kifejezetten kíváncsi emberek is, akik minden alkalmat megragadnak az új élmények szerzésére, és képesek a teljes mélységükben megélni a saját.


Aprólékos precizitással kezeli azt, ami kicsi, mert ismeri a nagy egész titkait. Nyilas jegyében történik. Mindegyik a tágasság és a nagyvonalúság archetípusa. Az Ön uralkodó bolygója a Vénusz – ami egyben a szerelem bolygója is – április 28-ig a Halak jegyében fog állni, ez pedig a feltételek nélküli szerelem jegye. A legfontosabb most a harmónia és az egymás iránti figyelem.


Olyan kérdésekre is választ kaphat, amit eddig nem kapott meg. Nehezen alkalmazkodik a változásokhoz. Családszeretet, törődő gondoskodás szintén tipikus tulajdonsága.


Fontos számára a testiség, a fizikai sík, mint az élet örömei, az evés, ivás, alvás és egyéb. Uralkodó bolygója az Oroszlán, majd a Szűz jegyében jár, ráadásul többször kedvezőtlen konstellációba kerülhet a Plútóval. Ennek a fényszögnek egyik kellemetlen következménye lehet a mind gyakoribbá váló fejfájás, és esetleg a magas vérnyomás, vagy egyéb érrendszeri betegségek.


Bika bolygója

A Bika (latin: Taurus,) csillagkép egyike a állatövi csillagképnek. A téli égbolt egyik meghatározó csillagképe. Nyugaton a Kos, keleten az Ikrek, északon a Perseus és a Szekeres, délkeleten az Orion, délnyugaton pedig a Cet és az Eridanus csillagképek határolják. A Bika nő igazi érzéki jelenség, ha valaki megtetszik neki, addig nem nyugszik, míg az övé nem lehet.


Ha megkapja azt, amire vágyik, akkor hűséges típus, azonban, ha elhanyagolják, máshol keres vigaszt. Az asztológiában a Bika jegy uralkodó bolygója Vénusz, melynek ekkor, a Bika -Vénusz ideján az ösztönös, érző oldala érvényesül – ellentétben a Mérleg - Vénusz esetével, ahol majd inkább a szellemi elem jut kifejeződésre. A Vénusz bolygó meghatározza az oltalma alatt álló csillagjegy, így a Bika emberi kapcsolatait is.


A Bika állhatatos, rendíthetetlen, türelmes, a hangsúlyt az anyagiakra helyező, megbízható személyiség. A Bika számára a szerelemben az érzelmek mellett a közös gondolkodásmód is fontos. Olyan partner mellett érzi jól magát, aki ugyanazokat az értékeket képviseli, mint ő maga, de emellett fontosnak tartja, hogy a családja elvárásainak is megfeleljen a választottja. Bika – A kitartó Április – május Uralkodó bolygója : Vénusz Szilárd földjegy.


E jegy szülöttje nagyon kényelmes, nyugodt, és soha nem siet el semmit. Szereti a meleg hangulatú, szépen berendezett lakást, a jó autót, és szívesen gyűjt anyagi javakat, hogy ezeket meg is szerezhesse. A Bika eleme a föl uralkodó bolygója a Vénusz, melyek a Bikát ragaszkodó, kitartó, türelmes, állhatatos és a leginkább materiális jellemmé teszi. Malachit Ha a Bika jegy szülöttje szeretné a legjobb adottságait előhozni, akkor abban a malachit segíthet leginkább!


Bika bolygója

A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Kedvenc szexuális segédeszköze: Káma Szútra. Ezért nem csoda, hogy hajlamos összekeverni a. Bika ) - a lélek szabadságának foka (mennyire süllyed bele az anyagba) - a formák világában kell először rendet teremteni, mert ez határozza meg a szellemet A Neptunusz a 2. A karma asztrológia a Vénusz bolygót kizárólag a Bika jegyéhez társítja, a Mérleg jegynek ez alapján még nincs igazi uralkodó bolygója.


Ez azt jelenti, hogy a Mérleg MC-vel kapcsolatban majd nem a Vénusz bolygót kell vizsgálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések