2017. szeptember 12., kedd

Egészségfejlesztési iroda

Ingyenes programok Pénteken az állapotfelmérések és a kliensek fogadása szünetel ! See actions taken by the people who manage and post content. Az iroda Győr város és a járás lakosainak, egészségügyi dolgozóknak nyújt egészség prevenciós. Egészségfejlesztési Iroda Győr, Győr.


Egészségfejlesztési iroda

Sign in to like videos, comment, and subscribe. A Down szindróma világnapja. Ezt a napot azért hívták életre, hogy elősegítsék a Down szindrómával küzdő emberek társadalomba való integrálását, valamint felhívják a figyelmet arra, hogy szeressük őket, gondoskodjunk róluk. A programok a VEKOP -7. A zuglói polgárok egészségéért elnevezésű pályázat keretein belül valósulnak meg.


Kedves felnőtt aerobikosok! A mai óra a Spárta Fitness-ben betegség miatt ELMARAD! Megértéseteket köszönjük! Kérünk benneteket, hogy adjátok tovább, senki ne menjen el potyára).


Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A Nádasdy utcai épületben a szombathelyi járás lakossága számára egészségmegőrző, mentálhigiénés, preventív programokat szerveznek majd. Open full screen to view more. Az egészségfejlesztési iroda célja, hogy egy olyan egészségfejlesztési és egészség-megőrzési „központ” működjön, mely központja lesz az országos, valamint a helyi népegészségügyi- és egészséges életmódra nevelő programok megvalósításának, prevenciót segítő akciók lebonyolításának, kapcsolatot teremthet, és színteret biztosíthat a területen. Intézetünk elsősorban Lenti és a környező település mintegy ezres.


Elvárt eredmények: – projektbe bevont személyek száma 3. Az év végéhez közeledve szeretnénk ismét egy kis mozgást vinni a hideg téli estékbe. A szolgáltatások igénybevétele bejelentkezés, előzetes időpont egyeztetés alapján. Számtalan sportolási lehetőséget kínálnak az érdeklődőknek.


Egészségfejlesztési iroda

A korábbi évekhez hasonlóan az iroda a mozgásra és az egészséges életmódra ösztönzés jegyében állította össze változatos mozgásprogramjait. A Szent Margit Rendelőintézet égisze alatt működő, az Európai Unió és Magyarország kormánya által támogatott Irodánk egyfajta hidat hivatott képezni a kerületi. Működési területük egy-egy kistérség, hosszú távon pedig minden kistérségben működni fog egy EFI. A Szívünk Napja alkalmán többféle ingyenes szűré. A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt.


Szeretettel köszöntjük a. Balatonalmádi, Petőfi Sándor u. Biblioterápia alkalmas foglalkozás, kéthetente, éven felülieknek Helyszínek: EFI iroda , Szentendre Dunakanyar krt. A láthatatlan célcsoportokra fókuszálnak! Egy hónapja működik a siklósi kórházban az egészségfejlesztési iroda (EFI), amely ingyenes kardiológiai, mozgásszervi, csontsűrűség és szemészeti szűrővizsgálatokat, valamint tájékoztató- és sportprogramokat szervez nem csak a városban, hanem a különböző településeken is. Egész nap szűrővizsgálatokkal várják az érdeklődőket.


A részletes programot, ide kattintva tekintheti meg. Szobon megrendezésre kerülő Karácsonyi Forgatag városi rendezvény keretein belül. Az iroda leendő szakemberei - akiket még keresnek - egészséggel kapcsolatos programokat kínálnak majd az érdeklődőknek. Az iroda kialakítására és működtetésére a Humán Szolgáltató Intézet millió forintos, nyertes EFOP-pályázata és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása ad lehetőséget.


NORDIC WALKING Tanfolyam indulSzakképzett oktató segítségével órás foglalkozás keretében térítésmentesen sajátíthatja el a mozgásforma alapjait!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések