2017. szeptember 12., kedd

Vízöntő 2019 ben

This feature is not available right now. Please try again later. A magánéletében is pozitív fordulatra számíthat a Vízöntő a Merkúr évében még akkor is, ha elválik, mivel a hullámvölgy után megismerheti majd az. A régi viszonyokban elérkezik az ideje annak, hogy új utakra lépjenek. Pénzügyekben óriási szerencse köszönt önre, amikor szinte bármihez nyúlhat, az arannyá változik.


A Jupiter segít abban, hogy az élet csupa ragyogás legyen számára. Mérleg arra várni, hogy a nagy lehetőség szembe jöjjön vele, nem! Jól is teszik, mert akik gyereket szeretnének, ott őszre teljesülhet is a kívánságuk.


Viszont sajnos meglehetősen viharosan alakul a családi helyzete és bár kisebb ügyek végett, de vitákra lehet számítani. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Szeretné megtudni, hogy az élet mely területein lesz majd sikeres, illetve melyek azok, amikre fokozott figyelmet kell majd fordítania? KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat.


Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított. Vízöntő ( I. - II. 19. ) Szerencséd a most vagy soha pillanatokban érhet utol. Vízöntő , kedvező változások előtt állsz akár a szerelmi kapcsolatodban, vagy akár ha a baráti vagy munkahelyi kapcsolataidat nézzük.


Elsőre talán fájdalmas lesz, de felfedezed egy olyan oldaladat, amiről korábban nem is tudtál. A környezeted is észre fogja venni személyiségednek ezt az átalakulását. Szintén Fortuna kegyeltjei lesznek a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő. A mennyei mindenható gyakorlatában ezen esztendő a kívánságok, vágyak teljesítésről fog szólni, beleértve a leghőbb vágyakat is. Univerzum is ezen fáradozna.


Vízöntő 2019 ben

Töltődj fel, és pihenj! Vízöntő (január 20. – február 18.) Tanuld meg látni a világot új nézőpontokból! Túl hosszú ideig éltél a saját kis buborékodban Vízöntő.


Ha megpróbálod megérteni a gonosz működését, akkor annak semlegesítésére is rájöhetsz. Nyugodtan kezdj el valamilyen tanfolyamot, tanulj nyelvet, képezd maga mert ezt idén csakis a hasznodra válhat. Végre kialakíthatod az anyagi függetlenségedet, ez a fajta szabadság pedig hatalmas erőt fog adni minden máshoz is az életben. Igazán pozitív változásokra számíthatsz, amelyeknek köszönhetően például az igaz szerelem is rád találhat jövőre. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz.


A következő hónapokban kiderül, hogy akik barátként körülötted vannak, valóban megérdemlik-e, hogy együtt töltsétek az idő és meglehet, hogy olyan emberekkel kerülsz közelebbi kapcsolatba, akikről eddig nem is gondoltad volna! Vízöntő számára nagy hasznot jelenthet, ha ötletesen áll a pénzügyei kezeléséhez, és mindig résen van, amikor a plusz kiadásokkal kell megbirkóznia. A jó a Bakban az, hogy ha az érzések kihűlnek, még mindig elég maradék meleg.


Különös, de a Nyilassal eddig sok gondod volt. Ezek optimális előfeltételek egy partnerkapcsolathoz. Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok.


Hogyan fordítsuk javunkra az energiákat? A Hold magyarországi idő szerint hajnali óra perc és reggel óra perc között lesz a Föld árnyékában. Ez lesz a legjobb év számukra!


Vajon te is köztük leszel? Van, akinek minden sikerül, mások pedig mindent megtesznek, és mégis. Ne akarja egyszerre megváltani a világot, haladjon kis lépésekben, akkor biztos lehet benne, hogy minden döntését siker koronázza majd.


Vízöntő 2019 ben

Egészen új felfedezéseket teszel saját magadról, amelyek csodálatra késztetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések