2017. szeptember 7., csütörtök

Index hírek külföld

Amerika elkezdi beszedni a védelmi pénzt Vádat emeltek Netanjahu ellen 130-nál is több katona ellen adtak ki elfogatóparancsot Törökországban Trump részt akar venni az ellene indított eljárás perében Amerika elkezdi beszedni a védelmi pénzt Száz évnél idősebb, kiváló minőségű palackozott borokat találtak Lengyelországban Könnygázt vetettek be egy kormány ellen. Külföld : Több mint tízezer migráns van Bosznia-Hercegovinában, Hideg zuhanyként érte Európát Trump terve, „Vádat emelek három ügyben a miniszterelnök ellen korrupcióért”, Boris már nagyon brexitelne, Corbyn népszavazást akar, A vajdasági gazdaságfejlesztési program folytatását jelentette be Magyar Levente, Folytatódik a vajdasági gazdaságfejlesztési program. Naprakész hírek a hét minden napján. Itt a bi­zo­nyí­ték, hogy na­gyot for­dult a világ az egy­kor zűrös életű szí­nés­szel! A férfi még arról sem tudott, hogy a 80-as években lánya született.


Index hírek külföld

Parancsnoki hiba és pénzhiány miatt süllyedt el az argentin tengeralattjáró Bagdadban robbantott az Iszlám Állam, tizenketten meghaltak Füst miatt kiürítettek egy gépet Houstonban 6bevándorlóval borult fel egy hajó Egyiptomnál, legalább halott Véletlenül felrobbantotta magát tálib iszlamista Afganisztánban Szamárnak ütközött egy drótszamár Rálőttek egy. Rohamtempóban fejlődik a lakossági genetika, már bárki módosítgathat otthon géneket. Ez jórészt ártalmatlan játék, legalábbis amíg senki nem kezd biológiai fegyverek kotyvasztásába.


Kiürítették a békési uszodát Megszólalt az asszony, aki feljelentést tett Donáth László lelkész ellen Fél órát késett az esztergomi vonat egy vicsorgó kutyautas miatt 24. Tört-zúzott a lakásban, mert felmondták a barátnője albérletét Késnek a vonatok a Budapest–Vácrátót–Vác vonalon Halálos gázolás volt. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás.


Hírek Külföld A babysitter megölte a rábízott gyereket, berakta a gyerekülésbe, és elmentek a McDonald’s-ba. Az anyukának azt hazudta, hogy a kisfiú csak alszik. A éves Marissa Tietsortot azzal vádolják, hogy megölte a felügyeletére bízott kéthónapos csecsemőt, Benson Xiongot. A kocsija, a táskája és az iratai meglettek, a férfi sehol. Sokkoló videó került ki egy állatkínzó hamburgi laborból.


Harta Viktor október 17. Megkéselte fogyatékos lányát, majd öngyilkos akart lenni egy idős asszony. A rendőrök közbeléptek, még mielőtt ő is meghalt volna, lányát viszont már holtan találták. Oldalunk cookie-kat használ.


Index hírek külföld

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy a számítógépén, illetve mobil eszközén cookie-kat tároljunk. CIA vereségéről Nem volt semmi baja annak a hídnak, ami embereket maga alá temetve leszakadt Különösen erőszakos volt az éjszaka Hongkongban Az amerikai kormány szembemegy a nemzetközi joggal a ciszjordániai zsidó telepek ügyében Törökország újabb észak-szíriai hadművelettel fenyeget Markológéppel lopta műkincsek. Friss hírek , amikről tudnod kell ma.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Az FIA lefoglalta a Ferrari-motor alkatrészeit, vizsgálat indult A csapatfőnök szerint a beállítások megváltoztatása miatt lassultak az egyenesekben. KÜLFÖLD HÍREK , amik most pörögnek! Kattints és nézd meg egyetlen listán a TOP legfontosabb külföld cikket vagy figyeld a friss híreket! Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei hírek.


Napi aktualitások és programok. Külföld : Újabb szumátrai elefánt tetemére bukkantak Indonéziában, Még sosem fordult elő, hogy kínai hírszerző ügynök dezertált volna, most Ausztráliában ez is megtörtént, Körvonalazódnak a decemberi brit választás szövetségei, Kínai kém kért menedékjogot kért Ausztráliában, Johnson: Januárban kiléptetné az országot, Corbyn: Új népszavazást tartana, A DK. Várhelyi: fel kell gyorsítani a nyugat-balkáni országok uniós csatlakozási folyamatait Korábban azt mondta, hogy mielőbb meg kell kezdeni a csatlakozási tárgyalást Albániával és Észak-Macedóniával, itt az EU hitelessége forog kockán. Bűnösnek ítélték Trump egykori tanácsadóját Roger Stone az esküdtbíróság ítélete szerint többször is hazudott a Kongresszusnak, valamint megfélemlített egy tanút.


Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. A Jobbik elnökének közlése szerint lezárult a pártja által meghirdetett valódi nemzeti konzultáció első szakasza.


Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Jól választottuk ki a témákat, az egészségügy, az oktatás és a korrupció területét - mondta Vona Gábor pénteken Gyöngyösön, a sorozatot záró lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón. Az idén összegyűjtött 7tonna búzából 4tonna liszt lett, amely több tízezer gyermek ellátását szolgálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések