2017. szeptember 4., hétfő

Nem kívánt oldalak letiltása

Fontos, hogy minden blokkolni kívánt oldalt új sorba írjunk és az IP cím (12.) és a weboldal címe (domain.hu) között legalább egy szóközt tegyünk. Görgessen le az Internetezés részhez, és ha a Nem megfelelő webhelyek letiltása lehetőség Ki van kapcsolva, kapcsolja Be. Ha bizonyos webhelyeket mindig blokkolni szeretne, adja hozzá az URL-címüket a Mindig letiltva listához. Ha még mindig nem kívánt előugró ablakokkal találkozik: Próbálkozzon meg a Chrome-tisztogatás futtatásával (csak Windows rendszeren). Ezután olvassa el a számítógépen található rosszindulatú programok eltávolítására szolgáló további lehetőségekkel kapcsolatos információkat.


Skip trial month free. Előugró ablakok letiltása kicsit több mint fél perc alatt. Rejtett Dolog Androidon Amit Nem Ismersz. Előfordulhat, hogy a nem kívánt hirdetések más hirdetési rendszerben is futnak, így továbbra is megjelenhetnek az általunk látogatott oldalakon. Ha a Chrome nem kívánt programot talál, akkor eltávolítja a szoftvert, bizonyos beállításokat visszaállít alapértelmezettre, és kikapcsolja a bővítményeket.


Ha úgy gondolja, hogy a Chrome véletlenül biztonságos vagy személyes fájlt távolított el, visszaállíthatja a fájlt. Nem kívánt felugró ablakok vagy webhely-átirányítások eltávolítása. A hibát böngészőeltérítés is okozhatja.


Nem kívánt oldalak letiltása

A böngészőeltérítő olyan kártevő program, amelynek célja a böngésző beállításainak módosítása. Nem tudom honnan dönti el, hogy melyik chat, de gondolom működik valamennyire. Aztán ha pampog a lányo akkor széttárod a karo hogy a biztonság érdekében kell a tűzfal, nem érte hogy miért nem megy a chat. Attól kezdve, hogy egy oldalt letiltottál, az adott oldal nem tudja a bejegyzéseidet és a hozzászólásaidat kedvelni, azokhoz hozzászólni vagy válaszolni rájuk. Az oldalon nem fogsz tudni bejegyzést írni, és üzenetet sem fogsz tudni küldeni az oldalnak.


Elég, ha csak megnézi a böngészője címsávját, azt a mezőt ahova be szokta írni az elérni kívánt honlapok címét. Ha ott nem a látszólagos oldal domainje (fő webcíme) szerepel – a fenti példával élve nem a hvg. A felugró ablak nem biztos, hogy a Firefox böngészőből jön. Az ablak megjelenéséből következtetni lehet, hogy honnan jön az ablak.


Nem kívánt oldalak letiltása

Ha látja a címsorban az Oldal adatai gombot a Követés elleni védelem és a Webhely azonosítása (egy pajzs és egy lakat) gombot a felugró ablakban, akkor a felugró ablak a Firefoxból érkezik. Ha valakitől nem szeretne többé üzenetet kapni, a feladót letilthatja. Tudom, hogy lehet megcsinálni, de első lépésnek ez nagyon nem egy jó dolog. Előbb mindenképpen beszélj a leányzóval és oldjátok meg valahogy kompromisszumosan, egyenlő felek módjára a dolgot - ne basáskodj fölötte. Ha nem hallgat a jó szóra, akkor már ehet tiltani, de nem ezzel kellene kezdeni rögtön.


Mi is bosszant a számítógép-felhasználók számára, hogy van dolgunk a AlphaShoppers,, hogy ez lehet megjeleníteni nem kívánt előugró hirdetéseket, hogy bár kínáló ajánlatok, kuponok, kedvezmények, nem egyezik, mit keres, és a végén akár már több a probléma, mint a megoldás. Ha az oldalak összevonhatók, az oldalak kedvelői és az esetleges bejelentkezések szintén össze lesznek vonva, de a beolvasztott oldalról törlődnek a bejegyzések, a fényképek, a vélemények, az értékelések, illetve a felhasználónév. A megtartani kívánt oldal változatlan marad azzal az eltéréssel, hogy a másik oldalról. Szerencsére nem nehéz megszabadulni az adware-ektől és a felugró ablakoktól: csak át kell vizsgálnia a számítógépet a lenti programok egyikével. Természetesen a kézi eltávolítást is választhatja, de ehhez fontos tudnia, hogy pontosan milyen adware-rel áll szemben.


Ha meg jönnek újabb oldalak , akkor azokat is hozzáadod az engedélyezett oldalak listájához. Kicsit drasztikus, de én ezt tenném. Van millió elfoglaltság, nem muszáj egész nap a gép előtt ücsörögni, ha csak az adott oldalakat érik el, jó eséllyel keresnek más, értelmesebb elfoglaltságot a gépezés helyett. Ehhez nem kell bankigazgatónak lenni, ugyanis a jelenlegi szabályozás alapján 142.


Előfordulhat az is, hogy valakinek több letiltása érkezik, akkor a sorrend számít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések