2017. szeptember 21., csütörtök

Eladó ház kazincbarcika kossuth utca

Eladó ház kazincbarcika kossuth utca

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A ház szerkezete az alsó szinten mészkő, míg az emeleti rész szilikát, a belső elválasztó falazat tégla. A ház négy szobából, konyhából, fürdőszobából, Wc-ből, kamrából, gépházból és egy belső garázsból áll.


Eladó ház kazincbarcika kossuth utca

A tető cserép fedésű, és a házhoz erkély is kapcsolódik egy földszinti bejárattal. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Az ingatlan kis felújítás után azonnal költözhető, de befektetésnek is kiváló központi elhelyezkedése miatt.


Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca ingatlanjai az Ingatlanok. Saru Kossuth Lajos utca Térkép. Ez a hirdetés már nem aktuális. A garázshoz tartozik továbbá egy 1m2-es fedett szín és szerelőakna. Az Ön által megtekintett eladó leányfalui (Leányfalu, Kossuth utca ) családi ház szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba).


Kazincbarcikán a Veres Péteren szobás lakás ELADÓ ! A családi házról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m², míg a hozzá tartozó teleké 2m². Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Lakóingatlan-Forgalmazó Kft. Tököl legnépszerűbb utcájában,.


INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok. Ingatlan tulajdonos ( eladó ): Olyan személy, aki az Adatkezelő által közvetített ingatlan tulajdonosa, ill. Adatkezelővel megbízási szerződést kötött, valamint ezek meghatalmazottja.


OTTHON CENTRUA Borsodi régió vezető ingatlanközvetítője! Irodánk a Sötét kapunál, a Művészetek Házával szemben található. PK Ingatlan ingatlan kínálata. Eladó és kiadó ingatlanok Kurityánon széles választékban, db fényképes kurityáni ingatlanhirdetés a Startlakon. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kurityáni ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


Eladó Pusztaegerszalók részen a Kossuth Lajos utca közelében összesen db összközműves építési telek, melyek egyben is és külön-külön is megvásárolhatók. Dunaharaszti Óvárosában szerkezetkész 1nm lakóterű családi ház 9nm-es telekkel eladó. A ház első részéhez bővítés van folyamatban. A ház kiváló elrendezésű, a hálók a nappaliból közelíthetők meg. A 30nm-es nappaliból akár még egy szoba is kialakításra kerülhet.


Nyékládházán Nyékládházán, az Árpád utcában eladó egy nm-es, 2. A tehermentes ingatlan belterületen helyezkedik el. Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. Derecske Köztársaság út 100.


M Ft Sajóivánka Kossuth Lajos utca alapterület. Az ikerház másik felétől teljesen szeparált, nemcsak a ház , de az udvar használat is teljesen elkülönül, mindkét tulajdonosnak külön melléképülete is van Tetőtéri szobái nagyméretű, teljes értékű helyiségek, míg a földszinti kialakítás is alkalmas minden, a napi életvitellel kapcsolatos funkció kiszolgálására. M Ft Miskolc Miskolc, Kilián észak. Nagykőrösön, rendbeli épületegyüttes, alápincézve, utca felől üzlethelyiséggel, eladó.


Eladó Törtelen egy csendes utcában szobás 81nm-es kertes családi ház , 8nm-es telken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések