2017. szeptember 1., péntek

Skorpió vízöntő

Skorpió - Vízöntő szerelmi horoszkóp. Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. A Vízöntő okos és független jegy, szereti az életet, de nem társfüggő.


Neki szüksége van a személyes szabadságára és nem bírja, ha folyton ellenőrzik, utánajárnak, féltékenykednek rá a magánéletében. Nehezen tudjátok eldönteni az erőviszonyokat. Mindketten hajlamosak vagytok arra, hogy eltitkoljátok az érzéseiteket. Az őszinteség gyakorlása ezért fontos feladat lenne számotokra.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A skorpió halált hozó állat. November, amikor a természetben látható a halál folyamata.


Jele a természetben végbemenő bomlást, erjedést jelképezi, valamint az emberek, a tervek, az eszmék és törekvések halálát, melyből főnixmadárként minden újjászületik. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A Vízöntő jellemző tulajdonságai:A Vízöntő jegyben születettek kettős jelleműek. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó.


Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen. Sokáig csak méregetik egymást, kóstolgatják a másikat, mert sehogyan sem tudják eldönteni az erőviszonyokat. Társa kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészről tisztel, másrészről nem tud vele mit kezdeni, ez nem az Ön asz-tala.


Skorpió vízöntő

Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. A Mars a harc felvállalásának a bolygója, a Plútó pedig az egyetemes (isteni)igazság megismerésének lételve. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Horoszkóphoz illő ásványok, születési kövek és ékszerek - Rangits Márta által alapított kézműves ékszerkészítő webáruház, azaz R. Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra.


Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. A vízöntő , az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal!


Skorpió vízöntő

Gondjai vannak a szerelemben? Nyilas Tüzes jegyekkel párosítva elkerülhetetlen, hogy a Nyilas lángra lobbanjon. Nyilas i Novemberben a Nyilas csillagjegyben születettek a pozitív energiák előr. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek!


Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia szóból ered. Az astron csillag és a logos beszéd szavak összetétele.


A hagyományos szótári értelmezés szerint az asztrológia jelentése ” olyan tudomány, amely megjósolja a jövőt, és megmutatja, hogy az égitestek milyen hatással vannak az emberek sorsára. Egyéni szinten házbéli állásuk, fényszögeik számottevők. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. Túlzottan anyagias vagy, szereted a kényelmet.


Szerzésvágy kényszere is hajt, nem mindig sikeresen. Harmóniára törekszel, mely a Vénusz hatása, de hogyha elkap a gépszíj, vége van nyugalmadnak. Vízöntő , mint főnök: Sosem lehet tudni, hogy a vidám természet és arc mögött valójában milyen gondolatok rejlenek.


Skorpió vízöntő

Ki nem állhatja a korlátokat, épp ezért jellemzően olyan munkahelyen tölt be vezető pozíciót, ahol elsősorban a talpraesettség és proaktív viselkedés az elvárt minta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések