2017. szeptember 27., szerda

Titkos szerelem jelei

Milyen jelei vannak, ha egy férfi szerelmes? A szerelem vak, szokták mondani. De az arc megérintése nemcsak a nőkre jellemző, ilyenkor a férfiak is az átlagnál többször érnek az arcukhoz: ha kifordított kézzel dörzsöli az állát, simogatja az arcát, vagy érinti meg a fülét, biztosak lehetünk a dolgunkban, hiszen ezek tipikusan a zavart idegesség illetve a szexuális vágy jelei. Soha nem verseng vele, s soha nem irigykedik rá, helyette igyekszik a nővel együtt ünnepelni a győzelmét. Sőt, ha épp hajnali háromkor megkívánsz egy kis csokoládét, vagy épp Indiába akarsz menni, ő veled tart.


Hát nem ez a szerelem ? Ismert emberek, akik már megküzdöttek a rákkal - Ezt tanácsolják! A rák kegyetlen betegség, és akkor sem kíméli az embert, ha az történetesen híresség – rengeteg olyan sztárról tudunk, akik megküzdöttek már a kórral, és győztesen jöttek ki a harcból. Erre mondják, hogy a szerelem vak! A fizikai vonzalom jelei , avagy hogyan derítsd ki, tetszel-e a másiknak? De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira.


Ahogy pedig múlik a hevessége, úgy erősödik a két ember lelki köteléke. Honnan tudjuk biztosan, hogy a kiszemelt pasi szerint is megvan közöttünk az a bizonyos kémia? Ilyenkor egy szabály van: mindent szabad. Ami, mint tudjuk, igen fontos ahhoz, hogy a szerelem működjön! Azokban az esetekben, amikor eljöttek egyéni konzultációkra, azt láttuk, hogy ez az állapot hosszú évek alatt épül fel és még hosszú-hosszú évekig fennállhat, mielőtt a végső felismerés összedönt minden reményt.


De ezt a mélységet színesíti még az a tény is, hogy ahány férfi, annyiféle szerelem van. A férfiaknak különböző életszakaszaikban mást és mást jelent a szerelem. Az igaz szerelem hétköznapi jelei írta: Ridikül.


A férfiak nagy része nem arról híres, hogy rendszeresen, ízlésesen és összeszedetten dicséri párját. Volt úgy vele hogy cikinek érezted kimutatni szerelmedet, vagy azt hogy kívántál egy nőt? Egyébként is egy férfi attól férfi, ha sokat fektet meg nőket, … ha meg nem, akkor legalább csak villog vele.


A testbeszéd szakértői szerint már jel alapján, mindössze perc alatt meg lehet állapítani, hogy tetszünk-e a másik embernek, illetve akar-e velünk flörtölni. De mi van akkor, ha a titkos imádód nem olyan bátor, mint az ovis szerelmed? Sajnos kénytelen leszel dekódolni a jeleket, ahhoz, hogy kiderüljön, vajon akar-e tőled valamit. Képzeld el, hogy épp egy kávézóban csücsülsz a barátnőiddel és egyszer csak felfedezed azt a férfit, akit már olyan régóta keresel.


Az ilyen pillanatok mind egy hosszú távú párkapcsolat utáni vágyról vallanak és akár az igaz szerelem jelei is lehetnek. Az elköteleződés és a közös, hosszú távú tervek további egyértelmű jelei annak, hogy igaz szerelem van közöttünk. Talán csak te nem fogod az adást és észre sem veszed az árulkodó jeleket. Ha a baráti társaságodban van valaki, akire gyanakodsz, hogy többet érez iránta mint barátság, most kiderítheted a szándékait.


Titkos szerelem jelei

This feature is not available right now. Please try again later. Amikor ismerkedsz, amit mindenképp tarts odahaza titkos jelek, amit szavakkal kifejez. Számtalan körülmény befolyásolhatja, szerelem , érdemes minél hamarabb orvosolni a világ legnagyobb ötletgyűjteményében. Nem megrendelésre jön, nem engedelmeskedik az akaratnak, és még az igazi vágy is kevés hozzá.


De hát ezt is megírták már a világirodalomban Tatjána és Anyegin kapcsolatában. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések