2017. szeptember 22., péntek

Tv2 sorozatok visszanézése

Nézd vissza kedvenc sorozataidat és filmjeidet a TV2. Dr Pimple Popper - Duration: 23:27. Please try again later. A BŰN LOGIKÁJA CSALÁDI TITKOK CSAPDÁBA CSALVA Időnyomozó JÓBAN ROSSZBAN Magánnyomozók SZERENCSÉS KUTYA VELED IS MEGTÖRTÉNHET!


Teljes áttekintés a mai és kétheti tévéműsorról. Több, mint 1csatorna részletes programja. Az ének iskolája: A műsor és év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be, akiknek zenei fejlődését olyan hírességek segítik, mint az osztályfőnök Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor. TV- Az ének iskolája. Hol tudom visszanézni a Tv-es sorozatokat?


Hát persze, hogy Travi bácsi, és a Bee Gees csapat miatt fogom megnézni ezt az alkotást, már csak azért is, hogy pontokba szedjem, mennyivel is köcsögebben nézett ki John a hetvenes évek közepén, mint a nagy visszatéréskor, illetve a bojlerkinézetből mennyit tartott. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Délutánonként premier mexikói és török sorozatok várják a nézőket, míg hétvégenként blockbuster vígjátékoké és az akciófilmeké a főszerep, szombatonként pedig életmód magazinok várják a nézőket. Nézze meg a hamarosan kezdődő sorozatok listáját, tudja meg melyik évad hanyadik része lesz nem sokára látható a TV képernyőjén. A sorozatok címére kattintva még több információhoz juthat, ízelítőt kaphat az adott rész tartalmából.


Segítünk, hogy biztosan ne maradjon le kedvenc sorozata következő részéről! Július 6-án Az én bűnöm (Mi Pecado) címmel debütál a legújabb, melynek női főszereplője A Macska sztárja, Maite Perroni. VÉRLÁZÍTÓ - Féltékenységből félholtra verte volt barátnőjét egy férfi.


A hatgyerekes miskolci anyát gyerekei előtt ütötte. A nő attól fél, legközelebb megöli. JÁTÉK - Saját showműsort fejlesztett ki Majka!


Unalmambol neki fogtam a lost sorozatnak,mert eddig nem erdekeltek a sorozatok ,es egeszen jo,vagyis nagyon jo sorozat. KIZUHANT - Kiesett a hatodikról és meghalt egy kislány Budapesten. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.


Downton Abbey - magyar nyelvű előzetes: A kis kedvencek titkos élete 2. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Napi szinten feltöltésre kerülö új sorozatok a legjobb színészekkel és kiadóktól!


Nézd az RTL Klub, az RTLII, RTL Gold és a Cool műsorait bármikor - ingyen! Minden kedvenc sorozatod és showműsorod egy helyen! A sorozat Feriha Yilmaz életét beszéli el, aki nem várt események hosszú sora után két világ között találja magát.


Feriha egy szegény család gyönyörű és ambiciózus lánya. Azért is izgultunk , hogy Koráy és Hande szerelmével mi lesz. Ez hihetetlen mi mindenre képes a szerelem tudom ez egy tv sorozat de jó volt őket nézni mindennap nap. Nem hasonlít az eddigi sorozatok hoz amitt láttam sajnálom ,hogy vége lett.


Tv2 sorozatok visszanézése

Egyre népszerűbbek a TV sorozatok és a sorozatsztárok. Itt mindent megtudhat a sorozat -sztárok titkairól érdekességeiről. Sorozat függőknek igencsak ajánljuk. A(z) Piszkos pénz, tiszta szerelem 1resz.


Az új szolgáltatás elindítását a nyári labdarúgó Európa-bajnokság illetve az olimpia elé időzítette a szolgáltató, de a Műsorvisszanézővel nem csak sportesemények, hanem sorozatok , filmek, vetélkedők és más, élőben leadott műsorok is visszatekerhetők. A Cool egy magyar nyelvű kereskedelmi televíziócsatorna, az RTL Csoport tagja. RTL Klubos sorozatokat, filmeket és szórakoztató műsorokat sugároz. Csaknem az összes szolgáltató csomagjában megtalálható, több mint millió magyar háztartásban érhető el, valamint Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is fogható, a nap órájában. Duna - Élő Adás - Live.


Színvonalas műsoraival az ország határain túl élő magyarok vagy magyar származású emberek részére anyanyelvükön készült programok eljuttatását tűzte ki céljául, de természetesen belföldön is nézhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések