2017. szeptember 20., szerda

M4 autópálya átadása

Az M4-es Albertirsa és Cegléd közötti 1kilométeres II. A projekt részeként új aluljáró épül, valamint Ceglédnél egy meglévő töltőállomást komplex pihenővé alakítanak át. Még el sem indult az M4-es autópálya újratervezése.


Idén már biztos nem folytatódik az építkezés. Az eszetlen úthálózatfejlesztés legjellemzőbb példája az M4-es autópálya ügye. Most már nyugodtan kijelenthető, hogy sosem fog elkészülni. Folyamatosan épülnek az M4-es gyorsforgalmi út egyes szakaszai a főváros és a Nagykerekinél lévő határátkelő között.


A két szakasz az év végéig ingyenes. A videó eredeti hanggal és sebességgel mutatja be az utat. Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei. M: a valóság sokkal durvább, mint amit tudni lehetett. Sokszor önmagával is ellentmondásba keveredett eddig az M-es autópálya építkezésének leállítása miatt magyarázkodó kormány.


M4 autópálya átadása

Jávor Benedek rákérdezett az illetékes EU-s szervnél a részletekre, és az EP-s képviselő szerint a válasz sokkoló. A kivitelezési munkák haladnak Üllő és Abony között. A km-es szakasz átadása ősszel várható.


Ismeretlen még az időpont, hogy mikor folytatódik az Mépítése Törökszentmiklósig. Látványos szakaszhoz érkezett az M7-es autópálya és a 710-es főút február óta épülő csomópontja. M7-es autópálya , valamint az összekötő ágak felett ívelő híd felmenő szerkezete - adta hírül a beruházó NIF Zrt. Tájékoztató az M-es útról.


A mai napon Monor Város Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Pogácsás Tibor, Czerván György és Földi László országgyűlési képviselő urak sajtótájékoztatót tartottak az Mgyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszának építésével kapcsolatos legújabb fejlemények ismertetésére. Az M6-os autópálya további szakaszai: Bóly és az országhatár között az építését még csak tervezik. Bóly térségében az M60-as autópálya elágazik Pécs irányába.


Az elválási csomópont az M6-os határ felé vezető szakaszának átadásáig. Csaknem negyvenöt kilométeren, két fázisban épül az M-es gyorsforgalmi út Üllő és Cegléd között összesen milliárd forintért, amelynek ma tették le az alapkövét. A beruházásnak köszönhetően erősödik a térség gazdasági potenciálja, javul Tápióság településeinek.


M4 autópálya átadása

The Mmotorway is a Hungarian motorway, which will, upon completion, connect Budapest to Oradea and further Romanian cities. The route will travel in Hungary through Cegléd – Szolnok – Karcag – Püspökladány – Berettyóújfalu – Nagykereki before reaching the Romanian border. A fejlesztés keretében egy különszintű csomópont létesül az Mautópálya és a Hajdúszovát-Derecskével összekötő kereszteződésben. Míg Mikepércsnél egyszerű, Derecskénél komplex pihenőhely kerül majd kialakításra.


Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Berettyóújfaluban, az M35-ös autópálya befejező, és az M-es. Hat közúti és két vasúti beruházásra készül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Többek között folytatják az M30-as autópálya , valamint az M-es gyorsforgalmi építését - értesült hétfői száma szerint a Világgazdaság. Ahhoz képest, hogy a rendszerváltás óta - szemben az állampárti időkkel - jó néhány volt és jelenlegi vezetőnek van pápai kötődése (Gyurcsány F., Kövér L., Kuncze G., Kontrát K., Hoppál P.), nem lehet azt mondani, hogy a város nagyon profitált volna ebből a közlekedési hálózatok terén. A tervek szerint nem autópálya , hanem négysávos autóút épül.


Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere az MTI szerint közölte, hogy az M-es Szolnok és Budapest közötti szakaszán szeptemberben várható a terület átadása. The Mmotorway is a ringroad around Budapest, the capital of Hungary. The ring presently connects motorways M M M M M, M M connecting currently to Highway 11. The whole length of the motorway is planned at about 1km.


NIF) az M-es Üllő-Cegléd közötti szakaszának nyertes kivitelezőit, az Üllő-Albertirsa kilométeres szakaszt a Duna Aszfalt Kft. Colas Közlekedésépítési Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések