2017. szeptember 29., péntek

Budapest 9 kerület albérlet

Kiadó albérletet vagy szobát keresel? Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Budapest 9 kerület albérlet

Lobogó utcában egy nm-es szobás FELÚJÍTOTT lakás. Otthonosan berendezett és gépesített. Klinikák és a Nagyvárad tér között helyezkedik el az Üllői út 111. Ezen ingatlan külön nyíló szobás, egy szintes klasszikus társasház földszintjén.


Ha albérletre van szüksége Budapest IX. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Albérlet Budapest , kiadó lakások Budapesten - ingatlan.


Budapest 9 kerület albérlet

ALBÉRLETet keres Budapesten? Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel.


Nagyon jó közlekedéssel, a lakás nem bútorozott, de ha kell meg lehet oldani, a lakáshoz tartozik egy kissebb kert is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A legfrissebb albérlet , kiadó lakás hirdetések Budapest IX. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Budapest 9 kerület albérlet

Párok , egyedülállók, diákok, munkások, hívását várjuk! A lakás teljesen be van rendezve és gépesített is! Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal. PAPP HAJNALKÁT KERESSE! Irodánk címe: Budapest , 7. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars.


Tanárnő családjával albérletet keres Szeptembertől a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában tanítok magyart, történelmet és hittant. A kisfiunk óvodája ebben a kerületben lesz, Kétszobás vagy egy és két félszobás lakást keresünk. A vásárlás helyett inkább bérelne? Keressen kiadó ingatlant az ingatlan1.


Budapest központi helyén,a Dunától pár méterre a Tinódi utcában loft lakás közép és hosszabb távra is kiadó. Thököly útnál, egy tégla építésű, gázfűtéses, szobás, galériával bővített garzon lakás. Frissen festett, tágas, világos lakás. Szoba ( albérlet ) - Budapest V. Belvárosban, kis szoba, egyedülálló hölgynek kiadó.


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések