2017. május 11., csütörtök

Skorpió férfi ikrek nő

Skorpió férfi ikrek nő

Ikrek nő és Skorpió férfi viszonya. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. A Skorpió férfi családi élete.


Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Nem igazán illenek össze, pedig mindketten heves és szenvedélyes természetűek. Skorpió szeretné hosszú távon (ha nem örökre) magához kötni az Ikreket és csak nagyon nehezen engedi el, az Ikreknek nincs fontosabb a saját, személyes szabadságuknál. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Skorpió férfi : kezdetben nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolat, de később könnyen tönkremehet a románc a kialakuló feszültségek miatt.


Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó.


Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Lehet, hogy első látásra megnyerőnek találod társadat, hiszen szellemes és sokoldalú ember, de hamar rá kell jönnö hogy a barátságos modor valójában zárkózottságot takar. Bonyolult és kiismerhetetlen még neked is. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni.


Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Halak – szerelmi horoszkóp.


Házasságban élő skorpió nő és ikrek férfi ? Olyanok tapasztalatait szeretném kérni, akik házasságban élnek, hogyan jönnek ki egymással, ha van gyermek a nevelési kérdésekben hogyan tudnak dűlőre jutni? Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani.


Nagyon vonzónak találja a Skorpió titokzatosságát, igazi kihívást jelent számára egy olyan ember csodálatát és szerelmét elnyerni, aki ennyire szuggesztív és zárkózott. Nos, itt kezdődnek a problémák. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések