2017. május 5., péntek

Kos skorpió

Kos skorpió

Mindkettõ csillagjegyét a Mars bolygó uralja, ami harcias, határozott, férfias magatartást, erõsen szexuális beállítottságot kölcsönöz a jegy szülöttének. De a szenvedélyesség lobbanékonyságot is jelent, így gyakran törhet ki perpatvar közöttük. Feltűnően nem illetek össze, mások a módszereitek, különböző az értékrendetek, mindenről ellentétesek gondolkodtok.


Te rejtegeted az érzéseidet, de minden egyes szóra emlékszel, amit kaptál, és vissza is adod azokat kamatostul, akár jó, akár rossz. Nagyon kemény, olykor kifejezetten erőszakos, agresszív típus mind a kettő. Elég nehéz páros, ha összekerülnek, sok feszültség lehet közöttük. Erősen vonzódtok egymáshoz, talán éppen azért, mert annyira különböztök. Eltérő a jellemetek, és a legtöbb dologban a véleményetek is.


Más értékekben hisztek, mást tartatok fontosnak. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Kos skorpió

A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz.


A kapcsolataikban mind a Kos férfiak, mind a nők nagyon romantikusak. A férfiaknak azonban tovább tart a megállapodás, a párválasztásuk pedig nem múlik különösebb feltételeken. A potenciális partnerek iránti hozzáállásuk gyakran változik, az érzelmeik pedig nem stabilak, így gyakran elmehetnek az ideális partner mellett. Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. Kos különösen intenzíven él majd át mindent.


KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. A Kos aszcendensű ember csak akkor kezdheti el önmagát és a benne rejlő energiákat megérteni, ha magára vállalja tettei következményeit. Elgondolkodik, és elfogadja, hogy mindaz, ami körülötte történt a saját cselekedete eredménye volt.


Ha mára utazást, költözést, vagy valamilyen mozgással összefüggő tevékenységet szerveztél. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak Kos márc. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain!


A Kos csillagképet azért tekintik az Állatöv első csillagképének, mert kétezer-ötszáz éve még ide esett a tavaszpont. A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége.


Kos skorpió

Ebből kifolyólag, mint dupla Kos , a fenti problémákat tetőzi az önzősége, hirtelensége, meggondolatlansága. Itt az a probléma keletkezik, hogy a szülött, lévén Kos napjegyű, nehezebben érzékeli a Kos aszcendens által mutatott személyiségproblémákat. Magyarán azt hiszi, hogy ő tökéletes, erős személyiség.


Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések