2017. május 26., péntek

Xv kerület hirek

A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Rákospalota, Pestújhely és Újpalota - ittlakunk. Itt megtalálod a(z) Bűnesetek kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV.


Xv kerület hirek

A hatóság közlése szerint a gyilkosság a XV. Zrínyi utca egyik családi házában történt. Kormányzati segítséggel lehetetlenítik el a XV. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Pénteken nem lesz vonalas telefon-elérés a VIII. A fideszeseket nem csípik?


GMK megújult honlapján! A Gazdasági Működtetési Központ (röviden: GMK) a BUDAPEST FŐVÁROS XV. Folyamatosan törekszünk a XV. Az ESZI általános alaptevékenysége, hogy a kerületben élők számára biztosítja a jogszabályban meghatározott szociális és gyermekjóléti alapellátási és egyes szociális szakosított ellátási formákat. Eladó lakás és eladó ingatlan a 15.


Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Maratoni vita után nem szavazta meg a Fidesz-KDNP frakciója a XV. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.


A Fidesz, a kizárt fideszesek és a baloldal szembenállása miatt a napirend elfogadásáig sem jutottak a XV. A képviselők a kedd esti ülésen igen, tartózkodás és nem ellenében utasították el a büdzsét. Először Tatán tanított egy általános iskolában, majd a Csillag című folyóirat rovatvezetője lett.


Magyar Nemzetnél dolgozott szerződéses munkatársként. Március 28-án képviselő-testületi ülést tartott az önkormányzat ahol döntöttek arról, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt-vel együttműködésben megvalósítják a Helikopter-lakópark melletti Városi erdő közjóléti fejlesztési tervét, amely Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Akadémiaújtelep, Madárdomb lakóinak és persze az egész XVII. Kerületi Hivatal Gyámhivatalának elérhetőségei, ügyfélfogadási ideje és egyéb információk. Budapester Rundschau szerkesztője. Beller Imre utcában – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.


Xv kerület hirek

Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közöltek szerint. Júniusban jön a kerületi lomtalanítás! Már csak pár hét van a kerületi lomtalanításig: június 11. Fővárosi, illetve MÁV-kezelésben álló utakról, infrastruktúráról van szó, így a főváros új vezetésénél kell majd elérni ezeket a fejlesztéseket – a XV.


EXTRÁN FELÚJÍTOTT szobás, ERKÉLYES, TEHERMENTES lakás! Rendkívül ALACSONY a REZSI költség. Az épület AKADÁLYMENTESÍTETT! Szintén új ponton záródó BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ! Mivel a területen több üzemanyagtöltő állomás és benzinkút is található, ezért néha hívnak üzemanyag félretankolás miatt is.


Xv kerület hirek

Az utolsó pillanatban fogadták el a XV. Németh Angéla polgármester.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések