2017. május 15., hétfő

Kaució nélküli albérletek tulajdonostól

A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Kiadó albérletet, szobát keresel? Albérletet, kiadó lákást keresel Budapesten?


Kaució nélküli albérletek tulajdonostól

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Samsung gyár közelében hosszú távra, - fő részére bérbe adó!


Parkolás az udvarban, akár több autóval is. Tulajdonostól eladó kiváló adottságokkal rendelkező szobás hallos, világos, azonnal birtokba vehető, 72nm lakás. Az ingatlan használata számtalan lehetőséget kínál, alkalmas orvosi rendelőnek irodának is. Ház központi fűtéses, korlátlan vízhasználat, alacsony rezsiköltséggel várja új tulajdonosá. Olcsó albérlet keresel?


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. A Bajcsy Korházhoz közel kiadó hosszútávra szobás lakásből szoba. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. ALBÉRLETet keres Budapesten? Jelenleg iroda , de lakásnak is szuper, jó elrendezésű , a lakás körbe járható. Kaució mentes albérletek - Budapest, Hungary - Rated 3. Reviews Sajnos, úgy látom az adminok nem törődnek az oldallal! Végső ( kaució nélküli ) árak.


Ft havi díjért fő részére. Az ahol a szoba van a XII. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. A Bérlővel minden esetben bérleti szerződést kötünk, amely biztosítja, hogy ne kelljen félnie azoktól az ügymenetektől, mint egy magánszemély esetében: nem adják vissza a kaucióját, egyik napról a másikra a tulajdonos kiteszi a lakásából, felemeli a lakbért, elviszi a bútorokat, vagy eladja a feje felől az ingatlant, ha úgy tartja kedve. Szoba (albérlet) - Budapest V. Belvárosban, kis szoba, egyedülálló hölgynek kiadó.


Sashalmon ,családnak szobás lakás 90. Nagyon szép állapotú lakás sürgősen kiadó, Mehet üresen vagy bútorozva is, gépesített. Gyermekes családot szívesen fogadunk. Iskola, óvoda, bKv, üzletek minden a közelben található. Kaució nagyon jó feltételekkel, melyet a helyszínen megbeszélünk.


Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Tulajdonostól kiadó 82nm-es lakás Szolnokon a Szántó körúton: - egész méretű, déli fekvésű szoba - gáz-cirkó fűtéses - hőszigetelt társasházban lévő - teljesen bútorozott - m2-es erkély nyílik a nappaliból - tágas konyha és fürdőszoba - kiváló elhelyezkedés - pár perc sétával elérhető a városközpont. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Bosnyák téren csendes téglaépitésű társasház 2. Gázfütéses, bútorozatlan, 41nm-es, alacsony rezsivel. A csepeli munkalehetőségeken kívül június 30-tól megnyitjuk a nagy albérlet keresőt.


Ha ön tud kiadó albérletről, ami nincs a listában, írja meg nekünk a Csepel. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben.


Kaució nélküli albérletek tulajdonostól

Vácott a Földváry téren 85ms lakás tulajdonostól kiadó. Jó állapotú , kitűnő közlekedéssel buszmegálló a kapu előtt. A lakás lift nélküli társasház 3. Toldy utcánál nm-es bútorozott gépesített felújított szoba kiadó. Kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel Kőbánya Kispesttől egy 8-percre.


Bármikor megtekinthető és költözhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések