2017. május 2., kedd

Halak párhoroszkóp

Esedékes lenne közös nevezőre jutni a pároddal. Ha erre képes vagy, akkor harmonikus időszakra számíthatsz. Ellenkező esetben háborúskodás és féltékenységi jelenetek keseríthetik meg a mindennapjaidat. Oroszlán - Halak párhoroszkóp A tűz elemű Oroszlán jegyhez tartozó büszkeség, hiúság, önteltség, ugyanakkor önbizalom és erő, ellentétben áll a víz elemű Halak gyengeakaratúságával, akinek nem sok kapcsolata van saját szükségleteivel és ösztöneivel.


Halak mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Kos - Halak párhoroszkóp A Tűz elemű Kos és a Víz elemű Halak csillagjegyben született páros elsõ pillanatra nem tűnik a legmegfelelõbb viszonynak, a párhoroszkóp szerint mégis örülhet a Kos és a Halak jegyű, ha egymásra találnak.


A Halak megértő szülő, aki Skorpió-társával ellentétben könnyen a gyermekek helyzetébe képzeli magát, hogy az ő szemszögükből láthassa a dolgokat. Halak -szülő jó nevelésben részesíti gyermekeit, mely alapján majd képesek eligazodni az élet útvesztőiben, amiért Skorpió-szülő hálás neki, így. Szűz - Halak párhoroszkóp Szűz és Halak párhoroszkópja ingatag.


Esztétikai szempontból a jó megjelenésű Szűz vonzza a nem épp atlétatermetű és álmatag Halakat, ám jellembeli különbözőségük miatt párkapcsolatuk eléggé bizonytalanná válhat. A Halak mindent szeret, ami jó és igazságos, és szereti az erőt is – ezeknek mind birtokában van az Oroszlán, akit pedig a Halak kreativitása és fantáziája nyűgöz le. Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Kérj védelmet és iránymutatást az angyaloktól. Hallgass a megérzéseidre! Halak Bizonytalan – Ma lehetőleg ne keveredjék pénzügyi kalandokba.


Halak párhoroszkóp

Még az is előfordulhat, hogy jelentéktelen szóértelmezési kérdésekből támad fölösleges bonyodalom. A legtöbb családban állandó probléma télen, hogy a gyermeket jól fel kell öltöztetni, de a gyermekek nehezen viselik a pufók ruhákat, a vaskos ruharétegeket és az olyan dirigálásokat, mint vedd már fel a sapká vagy jól gombold be a kabátod. Tele lesz izgalmas meglepetésekkel a hónap, és Önnek készen kell állnia arra, hogy ezeket befogadja.


Vegye el, amit az élet kínál Önnek, és engedje el, aminek mennie kell. A Halak is boldogtalan a kapcsolatban, és ha azt veszi észre, hogy a Vízöntőt nem érdeklik az ő lelki problémái, akár teljesen kizárhatja a Vízöntőt életéből. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni. A Bika ma legyen nagyon körültekintő, a Halak vigyázzon mások lelkivilágára. Nagy ötletek és tervek.


Halak párhoroszkóp

Személyesen és Telefonon. Ráadásul a Halak (bár nagyon lelkis és érzelmileg bonyolult jegy) könnyen alkalmazkodnak és nagy a befogadó-tűrő képességük, sőt egyenesen imádják, ha meghódítják őket. Kos számára sokszor csak egy flört erejéig szól mindez. Neked mi a horoszkópod?


Mérleg - Halak párhoroszkóp Mérleg és Halak párhoroszkópja nem ígér gondok nélküli kapcsolatot. A csillagjósok szerint a Mérleg társadalmi, anyagi szinten több sikert ér el, mint érzelmi életében, a Halak jegyében született sorsa pedig ismétlődésekből tevődik össze. Ez a típus a legnőiesebb mind közül.


Talán a Halak , amelyiket még hozzá lehet hasonlítani. A Rák jelmondata: „az én otthonom az én váram”. Legfontosabb az életében a család.


A Rák számára a hangulatok, az érzelmi állapotok és különösen a meghittség fontosak. A Halak csodálja a Nyilas dinamizmusát és őszinteségét, a Nyilasnak pedig tetszik a Halak kreativitása. Van közös nyelvük, és bár nem tökéletes páros, jól elvannak egymással addig, amíg a Halak engedi, hogy a Nyilas irányítson.


Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. Minden jegy szülötte, legyen Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak , megtalálja a csak rá jellemző dolgokat. Ma azonban a születési uralkodójával együtt álló Vénusz meglepetéseket tartogathat önnek: számíthat rá, hogy valaki ma felfedezi az önben rejlő lehetőségeket. Ez különösen szerelmi életére igaz, de hivatásában is adódhatnak ilyen alkalmak. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések