2017. május 4., csütörtök

Bak horoszkóp 2019

A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak , Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Bak horoszkóp 2019

Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.


A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Patkány évének kezdete. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre.


A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Egy remek időszak következik a karrieredben, ám egy teljesen másik területen, mint amelyben idáig dolgoztál. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Napi horoszkóp Alaposan elmarad a munkájával, mert képtelen összpontosítani. Jobb, ha ma már nem is erőlteti a munkát, koncentráljon inkább a hétvégére.


Bak horoszkóp 2019

KEDVES BIKA, SZŰZ és BAK , kérlek,. Bakok és sok pozitív élmény vár rájuk. A csillagok azt üzenik nekik, hogy ne feledjék, hogy a tettek ékesebbek a szavaknál. Tartsák meg racionális gondolkodásmódjukat és legyenek gyakorlatiasak, amikor terveik kivitelezéséről van szó.


Nagy változások jönnek, semmi sem lesz úgy, mint régen. Sorsfordító események teszik próbára az erődet és kitartásodat. A tettek embere vagy, nem hátrálsz meg a nehézségek előtt. A Vízöntő furcsa a számodra.


Egyik oldalon elbűvöl, a másikon tudo hogy megőszülnél, ha kapcsolatot kezdenél vele. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik.


A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések