2017. május 19., péntek

Asztrológia 2019

Merkúr a Skorpió jegyében, a retrográd szakasz november 21-ig tart. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A tradicionális asztrológia a Vénuszhoz sorolja a pénzt. Természetesen az óriási pénzgondoktól nem tud mindenkit megszabadítani, de új lehetőségeket, új utakat mutathat az anyagiak terén is. Készítette: Kalo Jenő tv.


Asztrológia Egyéb Horoszkóp Napi horoszkóp november 19. Ez a nap alaposan átrendezi az életed! Vízöntő Telihold – Értékes vagy!


Egy újabb Teliholdhoz érkeztünk, amely augusztus 15-én óra perckor aktivizálja segítő energiáit. Read the latest in astrological trends by Susan Miller. Még arra is meg van minden esélye hogy komoly hírnevet szerzel.


Asztrológia 2019

Patkány évének kezdete. Innentől kezdve turbó fokozatra kapcsoltam, évekig tanultam nyugati asztrológiát (Kaló Jenőnél, Paksi Zoltánnál), kerestem a válaszokat, de az igazán nagy szívdobbanást a kínai asztrológia hozta el számomra. Ez volt, aminél úgy éreztem, hogy igen, ezt érzem, ezt tudom, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Vizsgadolgozat és eskütétel után beindult a praxisom, legjobb tudásom szerint igyekeztem segíteni a hozzám fordulóknak. Reviews Köszönöm Zsuzsa. See actions taken by the people who manage and post content.


Fedezd fel gacsinenterezia HOROSZKOP nevű tábláját a Pinteresten. A kínai asztrológia YIN FÖLD 己 DISZNÓ 亥 éve hazánkban február 4-én a hajnali órákban kezdődik, ugyanakkor az energiáját már sokan most is érzékelik, mert ez nem egy éles, hanem fokozatos átmenet, melynek hatására az események új fordulatot vesznek. A Hold hatása jellemünkre és életünkre sokkal nagyobb, mint azt bárki gondolná. Pedig az a mondás, hogy a Hold a lélek tükre, nagyon is igaz!


Az úgynevezett ezoterikus tanok egyike, és feladata a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény (legtöbbször egy személy születése) sorsának minél pontosabb meghatározása. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Egyedül a Neptunusz irányváltása okozhat némi fennakadást a Szüzek, a Halak és a Kosok hétköznapjaiban, azonban a bejegyzésben lévő jó tanács segítségével igyekszünk abból is a legjobbat kihozni! Laci: Rendkívül érdekes, tanulságos és megrázó volt az a három óra, ami az elemzéssel telt.


Asztrológia 2019

Ma is megdöbbentő a számomra. Azt nem tudom, hogy mi a meglepőbb: az, hogy néhány információ alapján mik derülnek ki az emberről, vagy pedig az, hogy tényleg működne a dolog? Fontosabb bolygó hatások, jeles napok, holdfázisok, retrográd időszakok.


Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhato miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek. Ennek köszönhetően nem lesz híján a kellő motivációnak, de a magánéletének alakulása miatt időnként kissé fásultnak érzi majd magát. Az asztrológia egy olyan általános kifejezés, amely önmagában tartalmaz egy pszeudoscián tudásbázisát, amelyet a világ különböző részein gyakorolnak. A kínai horoszkóp több évezredes múltra tekint vissza.


Asztrológia 2019

Naptárunk a szürke négyzetekben kijelzi az üresjáratú Hold időszakok kezdetét. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Chris Brennan: Introduction to Hellenistic Astrology (2) - Annual Profections, Lots, and Zodiacal Releasing In this article, I will present two timing techniques that were used by Hellenistic astrologers to determine when certain events would occur during the course of a native’s life.


A Jupiter már április 10-én, a Plutó április 24-én, a Szaturnusz kedden (április 30-án) vált át hátráló mozgásba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések