2017. május 18., csütörtök

2019 Évi horoszkóp

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. KOS (III. - IV.


20.) Mottó: véget ér a hátráltatás. Munka: már az év elején gondolja át, hogy mit szeretne elérni ebben az évben. Ha így tesz, sikereket érhet el.


2019 Évi horoszkóp

Amennyiben úgy érzi, hogy váltani szeretne, várjon, mert csak az év utolsó felében tud jó döntést hozni e téren. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. Meg kell jegyezni azonban, hogy a kutya évében a Rák olyan boldognak és gondtalannak érezte magát, hogy a disznó esztendejének beálltakor egy kicsit zavarba jön és gyanakvó lesz.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Ez jelentheti azt, hogy mi kötjük össze valakivel az életünket, de az sem kizárt, hogy a gyerekünk fejét kötik be. A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor.


Mindez lehetőséget ad számára arra, hogy szorgosan munkálkodjon a kitűzött céljai elérésén, és így akár hamarosan az első néhány sikerét le is arathatja. Astral asztrológia, boldogság, bőség, csillagjegy, energia, ezotéria, horoszkóp, spirituális, univerzum Napi horoszkóp november 19. Ez a nap alaposan átrendezi az életed! Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés vagy egyetemi felvételi, bátran kezdj bele ezen új dolgokba. A megújulás, a régi vágyak létrehozásának ideje, amikor nem pihenhetsz, s nem várhatsz semmivel holnapig.


Megjelent a Fanny magazin Horoszkóp különszáma! Hogy alakul a párkapcsolata, a karrierje, milyen lehetőségek bontakoznak ki ön előtt az új esztendőben? Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. Mindent most azonnal kell elvégezne ez fog neked óriási sikert hozni.


Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Most jött el a szakmaváltás ideje. A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel.


A kínai asztrológia YIN FÖLD 己 DISZNÓ 亥 éve hazánkban február 4-én a hajnali órákban kezdődik, ugyanakkor az energiáját már sokan most is érzékelik, mert ez nem egy éles, hanem fokozatos átmenet, melynek hatására az események új fordulatot vesznek. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Az olasz horoszkóp arra ösztönöz bennünket, hogy bizalommal tekintsünk a jövőbe, hogy életünkbe a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg, hogy sikerüljön elérni a magunk elé kitűzött céljainkat, és hogy jó irányt vegyen életünk alakulása.


Minden jó, ha jó a péntek Pénteken délután lép át a Nap a Nyilas jelébe, amitől valóssággal fellelkesülnek a csillagjegyek. Nagyszerűen alakulhat az este, ezért a napi horoszkóp javaslata szerint mindenképpen érdemes kimozdulni, és valamilyen társasági programot szervezni. Elite online magazinban mindkét nem képviselői megtalálják a nevével is fémjelzett elit témák sokaságát a portrékról a sztárinterjúkig, a gasztronómiától az utazásig, az üzleti és divattrendektől a luxusautó-újdonságokig. Kalendáriummal a hála frekvenciájára, hogy az Univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!


Aki kér, annak megadatik! A világ minden nyelve tartalmazza a következő kifejezéseket: terv, cél, köszönöm, hála. Ez a könyv megtanít ezek napi használatára, egy eddig nem alkalmazott struktúrával. A következő hónapokban Szaturnusz Plútó irányába mozog, és egyre közelebb lesz hozzá.


A kínai horoszkóp és a nyugati horoszkóp abban különbözik, hogy a Távol-Kelet asztrológiája esetén a holdciklusok éves váltakozásán alapuló Hold-asztrológiáról van szó, a nyugati zodiákusban pedig, a helyzetét havonta változtató égitest mozgása alapján, Nap-asztrológiáról beszélünk. Pizza horoszkóp , a tiéd milyen? Koktél horoszkóp - mit iszol? Nagy párkapcsolati horoszkóp. Karma horoszkóp - mi a feladatod?


Japán párkapcsolati horoszkóp. Afrikai horoszkóp - mi a jegyed? Szerelem Ön távoli utazásról álmodik, de a kedvesének vagy nem fűlik a foga hozzá, vagy pedig sajnálja a rááldozandó pénzt.


A kisebb, hétköznapibb kirándulások is csillapíthatják ugyan a vágyát, de ezzel biztosan nem fogja ön beérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések