2017. május 18., csütörtök

Google térkép útvonaltervező

Google térkép útvonaltervező

When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Elektromos autóval közlekedik? A térkép felett található legördülő menü segítségével megtekinthetni, hogy merre esik útba a legközelebbi autótöltő állomás. Magyarország térkép és útvonaltervezés. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően, vagy tervezze útját tömegközlekedéssel, a BKV, MÁV és helyi tömegközlekedés alapján.


Európa országaiban autóval. Ha nem biztos a követendő irányban, kövesse az útvonalterv útvonalán található jelzőtáblák útmutatását. Autóval, Gyalogosan, Kerékpárral. A privát térkép jelszóval védett, csak annak ismeretében szerkeszthető, törölhető, de bárki által megtekinthető. Ha a térkép publikusan szerkeszthető, akkor bárki által szerkeszthető, de nem törölhető.


A publikus térképet nem lehet újra priváttá tenni! Megjegyzés: Elmenthet térképeket az eszközre vagy egy SD-kártyára. Ha módosítja a térképek mentési módját, akkor újra le kell töltenie a térképet.


Google térkép útvonaltervező

Kattintson a térképen megjelenő Útvonaltervezés című linkre, majd a térkép alján megjelenő kis ikonok segítségével válassza ki, hogy milyen. Budapest térkép - Budapest térkép és útvonaltervező. Ezen az oldalon gyorsan és könnyedén megtervezheti útvonalát autóval, gyalog, tömegközlekedéssel, esetleg kerékpárral. The application does not require a data plan, all of the features can be used offline.


Open full screen to view more. Kiemelt Partnerünk: Útvonaltervező. Meg akarja találni a legrövidebb út?


Az Útvonaltervező használata: Az INDULÁS mezőbe írja be a kindulópont pontos címét: településnév utca házszám. Az ÚTICÉL mezőbe írja be az érkezés pontos címet: településnév utca házszám. Az Útvonalterv gombot megnyomva a térképen megjelenik a tervezett útvonal, a térkép alatt az útvonal részletes leírása. Felfedezheti a város legjobb helyeit, és azt is megtudhatja, hogyan juthat oda.


Használja egyszerűen használható térképünket az útirányok segítségével, hogy megtalálja az utat a városoktól, repülőterektől, vidámparkoktól, üzletektől és még sok minden mástól. Böngészhető térképes utcalista. Egy kattintás, és már meg is nézhető, hogy hol van az utca a térképen.


Az új térképen fokozatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszünk minél egyszerűbbé tenni az utcák, üzletek, szolgáltatások és termékek felkutatását. Használd a leggyorsabb internetes útvonaltervezést! Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak. Check magyarorszag-terkep.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Ingyenes közösségi navigáció, térkép , és forgalomjelző. A térképes útvonalterv alatt, részletes szöveges leírás található. A szövegre kattintva, az érintett térkép részlet nagyításra kerül.


Hibaüzenet esetén, a keresést finomítani kell, az Ország, Város, Cím pontosításával ! HU Windows Live Local - beta WorldAtlas. Fedezze fel Ausztriát az interaktív térkép segítségével! Tájékozódhat a helyi időjárásról, megnézheti a webkamerák élőképét,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések