2017. május 26., péntek

2019 Szerelmi horoszkop

2019 Szerelmi horoszkop

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet.


2019 Szerelmi horoszkop

Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.


Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja.


Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad?


Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Jennifer Walker Zen - The Intuitive Empath Recommended for you.


Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges! Ez vár rád szerelem terén.


Kezdetét vette az év egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb hónapja. Ted amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe.


Biztos, hogy mindent lezártál? Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. A szingli vízöntők zűrös, de élvezetes szerelmi szálba bonyolódnak az év elején.


2019 Szerelmi horoszkop

Ha nyáron hajlandó leszel egy kis kompromisszumra, életed legérzékibb kalandját élheted át. A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra. Ha eddig hiányzott a romantika, egy utazás által kiteljesíthetitek ezt is.


Mi vár az Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyre? IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára! A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással.


A friss szerelmi viszonyokban elsősorban a kedvesed magatartása miatt alakulhat ki nehéz helyzet. Talán még az is megfordulhat a fejedben, hogy nem érdemes harcolni, inkább búcsút kellene inteni egymásnak. A házasságokban, régi együttélésekben társad viselkedése miatt talán tehetetlennek érzed magadat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések