2015. szeptember 1., kedd

Csi miami helyszínelők eric delko halála

Az itt található lista az CSI: Miami helyszínelők című televíziós sorozat hatodik évadjának epizódjait tartalmazza. A nő halála véletlennek tűnik, ám a nyomozás során kiderül, több munkatársának is érdeke fűződött a halálához. A vezetés új gyógyszert készült a piacra dobni, de végül nem kapták meg az engedélyt a készítmény forgalmazására.


Közben Caine és Delko húga, Marisol egymásba habarodnak. A Miami helyszínelők (CSI: Miami) amerikai–kanadai televíziós sorozat, mely a népszerű CBS-sorozat a CSI: A helyszínelők spin-offja. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen.


Lately it seems like personal friendships of the characters have fallen by the wayside on Miami , so anything that brings them together on a more personal level gets a thumbs up from me. Unsubscribe from mrcsimiamifan? Eric Delko finds himself on the opposite side of his former colleagues when his work as a forensic expert for a defense attorney draws him into a case the Miami team is investigating. Synopsis: After heiress Summer Davenport is found stabbed to death in her home, the CSIs pursue and catch a fleeing suspect, Zach Finley.


Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját. Az aktuális rész ismertetője: A csapat egy tanuló rejtélyes halála ügyében nyomoz és bizonyítékot találnak, hogy Tim Speedle lehet nem is halott. Végül azonban megérkezett a várva várt telefon, Eddie Cibrian pedig örülhetett, hiszen a nyolcadik évadra Jesse Cardoza karakterében csatlakozhatott a Miami helyszínelők csapatához. Bár tény, hogy a szexi sztár nem egy hölgynézőt vonzott a képernyő elé, ez nem volt elég a sorozat producereinek.


Marsh tud valamit, csakhogy köti a titoktartás. Horatio tisztában van vele, hogy dr. Időközben a betegek kartonjait is ellopják, és fényes nappal, néhány órával a lány halála után, a doktornőt is lelövik. Sorozat leírása: A CSI : Miami helyszínelők Miami Beachen, Floridában játszódik. The CSIs investigate the murder of a woman who rode her horse at a local stable and was a former sorority queen in college.


Csi miami helyszínelők eric delko halála

The only witness to the crime is a developmentally challenged man who says the killer is someone named Colton. Meanwhile, outside of town, Speedle and Delko investigate the death of a teenage girl discovered at a rest stop with a broken neck. Shortly after the victim is taken from the scene, her body disappears during transport to Miami. Eric Delko alakítója, Adam Rodriguez a napokban induló nyolcadik évaddal távozik a Miami helyszínelők -ből.


Az Egyesült Államokban szeptember 21-én indul a Miami helyszínelők nyolcadik évadja, melyben Eric Delko figurája már csak pár epizód erejéig fog megjelenni, az őt játszó. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (EMILY PROCTEROVÁ), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (RORY COCHRANE), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (ADAM RODRIGUEZ), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride. A Helyszínelők -sorozatokban eddig is előfordultak népszerű zenészek és énekesek, de általában csak vendégszereplőként, azonban a New York-i helyszínelőkben Nelly több részes szerepet kapott, melyről Amerikában ősszel, nálunk csak tavasszal lehet meggyőződni.


Media in category CSI: Crime Scene Investigation The following files are in this category, out of total. Cool TV csatorna műsora az Animare TV újságban. Ide akarsz kerülni akkor írj a Vendégkönyvbe, nemkell más hozzá csak egy 50xvagy max 60x60-as kis button. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizál, hangját kölcsönözte például Drew Fullernek a Bűbájos boszorkákban, Adam Rodrigueznek a CSI : Miami -ben, Johnny Deppnek A síró emberben, valamint David Boreanaz 2. A múmia átka: Egy nemzeti park vadásza talál egy tartályt, amin a Tengerészet jele látható.


A tartályban egy férfi elsorvadt holttestére bukkannak, s az NCIS feladata, hogy kiderítse a részleteket. Az RTL Klub oldalán a videók megtekintése regisztrációhoz és belépéshez kötött. Eric Delko átfésülte a tengerparti piknikező területet, míg Calleigh Duquesne egy radarral végigpásztázta a homokot. Biztosan itt vannak valahol Lessor maradványai, és Speedle úgy vélte, legalább ötven százalékos esélyük van arra, hogy a gyilkos a közelben temette el a holttest többi részét is. A boldogságot a boldogtalanságtól vékony fal választja el, amit lerombolni könnyű, újjáépíteni nehéz.


Az NCIS az amerikai CBS hálózat tévésorozata, a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról. Címlap Mozi Színház Kiállítás Klasszik Zene Gyerkőc Város TV. Las Vegas-i kollégáikhoz hasonlóan ők is kíméletlen tempóban üldözik a gátlástalan gyilkosokat, és a látszólag semmitmondó nyomokból.


Pontosan, a CSI : Miami 4. Az ötödik évad pedig a bosszúállással indul. Yelinda volt a felesége, ő azonban eltűnt. Nem igazi premier ez persze, hiszen Grissomék testvérsorozata már évek óta megy a Viasat műsorán, de országos kereskedelmi adón csak most lesz látható, és persze előlről kezdve, ahogy kell, az új évadért továbbra is a Viasatra kell kapcsolgatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések