2015. szeptember 1., kedd

Kréta e napló bejelentkezés diákoknak

Kréta e napló bejelentkezés diákoknak

A KRÉTA rendszerben a tanulóknak és a gondviselőknek is lehetőség van felhasználónév és jelszó beállítására, amely segítségével beléphetnek az elektronikus ellenőrzőbe és megnézhetik adataikat, mulasztásaikat, értékeléseiket, feljegyzéseket stb. E - napló mobilalkalmazás szülők és diákok számára: 1. Bejelentkezés (a felület mobiltelefononként eltérő lehet, de a menete ugyanaz): Profil név (felhasználónév): a gyermek neve. A mobilalkamázas letöltése a telefonra: 2. Erre kattintva eljutunk a napló belépési oldalára. A belépéshez adjuk meg a felhasználó nevünket és a jelszót, majd kattintsunk a Bejelentkezés gombra. Kedves Szülők, a Hajós e - napló szövegre kattintva be tudnak lépni a KRÉTA e -naplóba, ahol felhasználónévként gyermekük oktatási azonosító számát kell beírni vagy 02-vel kiegészítve.


Első alkalommal jelszóként írja be gyermeke születési dátumát év-hó-nap (xxxx-xx-xx) formátumban. Szabadon szárnyalhattak a diákok. Sikeresen szerepeltek gimnazistáink.


Elektonikus napló - KRÉTA Tudásbázis Diákoknak - Szülőknek. A KRÉTA okostelefonon is használható egy alkalmazás segítségével, mely a Play Áruházból tölthető le, jelenleg Android és iOS rendszerre. Medgyessy Gimnázium Debrecen. Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e - napló.


Maga a napló moduljának működése veti fel számomra a legtöbb kérdést, mikor nagyon keveset költ az állam az oktatásra. Az e - napló valóságban fényévekkel megelőzi a közoktatást. OECD tagországai közül 33. A KRÉTA e - napló ingyenes letöltésű alkalmazás nagyszerű segítség lehet(ne) tanulóknak vagy pedig szülőknek, akik szeretnék gyermekeik eredményeit könnyedén, útközben is nyomon követni. Az AM hatáskörébe tartozó OSZTV és SZKTV jelentkezés a diákoknak kiírás szerint Pest megyei matematika verseny döntő egyeztetés szerint Adventi vasárnapok Január.


Téli szünet utáni első tanítási nap (H) 8. A tanulók fizikai fejlettségét vizsgáló mérés (NETFIT) első napja (04. 24-ig) 18. Pécsi Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája. A KRÉTA használata elvileg nem kötelező, de gyakorlatilag minden KLIK-es iskolának használnia kell valamilyen formában.


Más e -naplót is lehet választani, csak azt már nem támogatja az állam. KLIK is megfontoltabban halad. A diákoknak a felhasználónév és jelszó megváltoztatására nincs lehetőségük. A saját e -mail címét meg tudja változtatni, ha szükséges.


Minden változásról a naplóban Ön most üzenetet és e -mailt is kap. Ha nem szeretne, akkor a fenti leírás végén van egy lehetőség, ahol kikapcsolhatja ezeket a lehetőségeket. Az elektronikus napló használata egy lehetőség.


Rábatamási Móra Ferenc Általános Iskola. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Az alábbiakban tájékoztatunk benneteket a felvételi rangsorról (ideiglenes felvételi jegyzék).


Nyíregyháza Árok utca 17. A bejelentkezés és a gondviselői adatok felelősségteljes kitöltése után csökkentett hozzáférést fog adni. Kréta e - napló felületéhez. Hagyomány, hogy az iskolánk végzős tanulói felavatják az ifjú gólyákat, így teljes jogú tagjává fogadják az intézménynek.


Ilyenkor nagy feszültség gyűlik a kis madarakban, hogy milyen lesz, kicsi félelem és gyanakvás lengi körbe a ráhangolódást. Az őszi szünet előtti utolsó nap a gólyák avatásáról szólt, ahol mi, kilencedikesek hivatalosan is KDG-sek lettünk. Hetek óta készültünk, minden osztály a legjobban szeretett volna bemutatkozni az iskola előtt.


Napló KRÉTA bejelentkezés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések