2015. szeptember 2., szerda

Eladó lakás budapest jófogás

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Havonta több millióan választják az ingatlan. A szobák külön nyílóak és laminált padlóval burkoltak. Pár éve a teljes felújítás megtörtént, amiben a víz és.


Ker Belső-Ferencváros A IX. ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. TERASSZAL, szobás, NYUGATI fekvésű, PANORÁMÁS A BUDAI HEGYEKRE! Izabella utcában, egy nm-es, 1. Ez az utcára néző, jó állapotú lakás elektromos fűtéssel rendelkezik.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. A telken belüli melléképületben, m2-es tároló is a rendelkezésünkre áll. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Zuglóban a Laky Adolf utcában nm-es szobás loggiás 1. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát! Akár eladó , akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát.


Eladó lakás budapest jófogás

Hirdetéseinket több, különböző forrásból gyűjtjük össze, ezzel biztosítva, hogy felhasználóink ingatlanpiaci hirdetések széles köréhez jutnak hozzá. Ker Árpádföld Azonnal költözhető! Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Eladó Sátoraljaújhelyen egy 2. A szobás, konyha, fürdőszoba-wc-ből álló ingatlan nm-es, tartozik hozzá egy kicsi köríves erkély, amely. INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.


Városligettől öt percnyire, a Hernád utcában, viszonylag jó állapotú nagypolgári házban, eladóvá vált ez a frissen és teljes körűen felújított, tulajdonlap szerint m2-es, de a belmagassága miatt teljes értékű galériákon kialakított szobákkal, m2-s ingatlan. Panel lakás 3M Ft. Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Díjmentes hitelügyintézés. Erzsébetváros-Ligetvárosban SZUPER GARZON eladva Egyetemek szomszédságában eladó XI.


GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! GAZDAGRÉTEN eladó garzonlakás! Gazdagréten eladó garzon lakás. Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás , ingatlan 4. Lakásról tudni kell, hogy keveset lakott ~ évet.


Eladó lakás budapest jófogás

Mondhatni teljesen új állapotú, gépesített konyha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések