2015. szeptember 30., szerda

Albérlet 18 ker tulajdonostól

Kiadó albérletet keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Albérlet 18 ker tulajdonostól

Az ablakokat energiatakarékosra cserélték az elmúlt évben. Budai útról és Lublói utcáról nyíló, jó állapotú lakás tulajdonostól eladó. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Pároknak,gyermek is költözhet megbeszélés szerint,Novembertől. Juhász Gina Ha ilyen vagy hasonló ingatlanok érdeklik, kérem hívjon vagy jöjjön be irodánkba. Ajánlatunkat a következő. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


Amennyiben én ujitom fel 150. Ház lakás telek ingatlank? KISÁLLATBARÁT, KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁS LAKÁS, ÚJLIPÓTVÁROSBAN! Pozsonyi úton, egy földszinti, nm-es, szobás lakás kiadó.


A meleget távfűtés biztosítja. Albérletet, kiadó lákást keresel Budapesten? II ker Széll Kálmán Tér m. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Lipták telepen első emeleti amerikai konyhás hálós, erkélyes lakás. Világos, jó közlekedéssel rendelkezik. Lakás - Budapest XVIII.


A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Autóbeállási lehetőség az udvarban. Villamos,buszmegálló pár percre. Ha albérletre van szüksége, nálunk megtalálja.


Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés. Ingyenes hirdetésfeladás. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Befektetők, vállalkozók figyelem!


Albérlet 18 ker tulajdonostól

A telek szélessége több mint m, így társasház, szórakoztató központ, vendéglátó egység is kialakítható rajta. Vérhalom utcában, emeletes épületben található, magasföldszinti, 132m2-es lakás. A lakópark a 70-es évek végén épült, majd a 80-es évek végén az egészet korszerűsítették és felújították. Varosliget szomszedsagaban elado egy 33m2-es garzonlakas.


Zugló) Ilka utcában, az új építésű Ilka Udvar-ban egy déli fekvésű 33m-es új állapotú esztétikusan és praktikusan kialakított lakás. A lakás fenntartási költségei RENDKÍVÜL alacsonyak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések