2015. szeptember 23., szerda

Eladó ház letenye

Eladó házat keresel Letenyén? Havonta több millióan választják az ingatlan. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Letenye házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Letenye aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Zala megyében, Letenye kistérségben, Valkonyán eladó egy modernizált, felújított, közel nm hasznos alapterületű családi ház. A jelenleg fős kis zsákfalu meseszép környezetben, erdőktől és domboktól övezve, szinte a természettel egybe olvadva, de Letenyétől mindössze km-re található.


Letenye kistérség egyik legkeresettebb településén, Bázakerettyén eladó egy nm hasznos alapterületű családi ház. Letenye településen 1m² alapterületű családi ház eladó. A ház kialakítása lehetővé teszi önálló külön bejáratú lakás létrehozását, mivel dupla fürdőszoba, wc, konyha helyiségek állnak rendelkezésre.


Eladó ház letenye

Több friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás felújítandó Ház - Leteny. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. LETENYE központjában kétgeneráció részére is alkalmas családi ház eladó ! A ház régi polgári stílusú, az alagsorban garázs és tároló található, a magas földszinten három szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő és terasz került kialakításra. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó letenyei ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Ingatlan állapotamutasd mind. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Mácsainé Tischner Henriett. Az ingatlanban szoba, félszoba, előszoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba.


CIB lakáshitelek új vagy használt lakás vásárlására (x) × Close. A magyar-szlovén-horvát hármashatárnál, Letenye kisváros csendes, nyugodt utcájában eladó egy nm hasznos alapterületű családi ház. Letenye csendes utcájában eladó egy tágas, 1nm-s családi ház.


Ft, 3négyzetméter Letenye , Zala megye, Nyugat-Dunántúl Letenye polgári stílus Letenyén kínálom eladásra, ezt a polgári, nagy méretű családi házat Letenye központi részén. Iratkozzon fel e-mail értesítőnkre és biztosan nem marad le semmiről. A ház két külön bejáratából adódóan a földszint és. Nagy előszoba, hálószoba, konyha, tágas terasz, nm száraz pince helység, tároló található a címen.


Eladó ház letenye

Makler, Immobilien Balaton, ingatlan Keszthely, családi Ház Hévízen. Ha nem találta meg amit keres: Elküldjük Önnek e-mailben a keresésének megfelelő, újonnan feladott ingatlanokat! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Zalaegerszeg dombos külvárosában eladó egy tágas családi ház , gyönyörű kilátással a kertvárosra. A ház egy domoldalba épült, mely igazán különlegessé és egyedivé teszi, a kedv.


Három év alatt háromszorosára nőtt a lakásépítési kedv. Kiemelkedik az európai mezőnyből a magyar piac a lakásépítési kedv alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések