2015. szeptember 23., szerda

Kréta bejelentkezés jelszó

Adja meg jelszavát a „ Jelszó ” feliratú alsó szövegdobozban. A megfelelő jogosultság birtokában az osztályfőnökök is rögzíthetnek gondviselőket. Erre kattintva eljutunk a napló belépési oldalára.


KRÉTA – E-napló belépés felirattal. Maradjon bejelentkezve. Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges.


Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be! Ha még nem regisztrált, tegye meg! A megjelenő oldalon klikkeljen a Gondviselői jelszó igénylése feliratra. Töltse ki a megjelenő űrlapot, majd klikkeljen a jelszó igénylés nyomógombra. Az első jegyű számsor a felhasználó név, a második a jelszó.


Kréta bejelentkezés jelszó

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kapott jelszavakban a pontokat is be kell ütni! Hatvani István Általános Iskola - Debrecen. Kapcsolatot tarthatsz barátaiddal, családtagjaiddal és más ismerőseiddel.


Megoszthatsz fényképeket és. Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy csak a megadott felhaszálónév és jelszó használatával lépjenek be a Kréta E-napló rendszerébe, ne használják a Gondviselői jelszó igénylése linket! Az egyszerű, tanulói bejelentkezéssel ez a modul nem érhető el.


A felület csak böngészőprogramból érhető el, mobilapplikációból nem. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az általános iskolában a SZEMÉLYES MEGJELENÉS KÖTELEZŐ! A Győri Szakképzési Centrum a középfokú felvételi eljárás keretében szervezett központi írásbeli felvételi vizsgára felkészítő foglalkozásokat szervez nyolcadik osztályos diákok részére. A jelszó pedig a tanuló születési dátuma kötőjellel. Felhasználási feltételek és adatvédelem.


Segítségért válasszuk az Elfelejtett jelszó opciót! Ha az oldal be sem jön, előfordulhat, hogy hálózati hiba lépett fel, vagy gond van az internet-kapcsolatunkkal. A belépés folyamata a következő: A linkre kattintva ez a felület fog megjelenni. Közösségi Torrent Portál. A bejelentkezési webes felület az ujlak.


Kréta bejelentkezés jelszó

A rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőség van. Ingyenes online számlázó program, elektronikus számlázás. Bejelentkezés e-mail címmel. Telepítés nélkül használható, biztonságos, könnyen kezelhető számlázó program. A regisztráció és bejelentkezés lépései a következők: 1. Medgyessy Gimnázium Debrecen.


Intézményi e- Kréta bejelentkezés Tisztelt Szülők! Jövőre már minden iskolában kötelező a használata. Nálunk az idei a zeneiskola esetében próbaév lesz. A szülők ezen keresztül.


Ha Ön már regisztrált felhasználó, akkor kérem adja meg a felhasználó nevét és a jelszavát a programba való belépéshez. CitroMail ingyenes levelező, Central Digitális Média Kft. A feltöltött dokumentumokat utólag nem törölheti, nem szerkesztheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések