2015. szeptember 28., hétfő

Vízöntő szerelem 2019

Császár GYöngyi Betina. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Disznó évében várható pozitív és negatív hatásokat is megismerheted.


Awakening To Spirit 2views. Szeretné megtudni, hogy az élet mely területein lesz majd sikeres, illetve melyek azok, amikre fokozott figyelmet kell majd fordítania? Ez az izgalom járja át a mindennapjai és ha türelmes leszel és nyitott, utol is ér a minden eddiginél több romantikát, őszinte és nagy érzelmeket ígérő szerelem. SzereleFebruárban egy fellángoló szerelem veszi önt irányítása alá, ám hamar leül az egész, ha a másikon nem érzi ugyanazt a lelkesedést.


Márciusban több kalandban is része lehet, de az igazi mély érzelmeket majd az év végén, novemberben élheti meg partnerével. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Ez kovácsol finom linket Higany is, és ez a kombináció segít, hogy használja a hatodik érzék, valamint egyedülálló személyiség, hogy vonzza a romantikus lehetőségeket szerte. Elkezdesz idén a bolygó a szeretet a zodiákus jel.


Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton? Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja. Jól is teszik, mert akik gyereket szeretnének, ott őszre teljesülhet is a kívánságuk. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Viszont sajnos meglehetősen viharosan alakul a családi helyzete és bár kisebb ügyek végett, de vitákra lehet számítani. Amíg nem ébred fel egy párhuzamos világban, ahol soha nem találkozott vele, ő egy világhírű koncert zongorista.


Személyesen és Telefonon. Hirtelen meg kell nyerni a hátát. IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára!


Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Egyiket sem fogják megtűrni, Ők mindig megköthetetlenek maradnak. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Szaturnusz a bejelentkezési kovácsolt egy igazán trükkös szög a Neptunusz, a bolygó az álmok és illúziók. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Az IQ tesztben simán vered a mezőnyt és valószínűleg tanulás nélkül hoztad le az ötös bizit minden évben az általános iskola eleje óta. Téged nem lehet semmilyen beszélgetésben sem sarokba szorítani, mert mindenhez hozzá tudsz szólni, pláne, hogy egyébként olvasni is imádsz.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket, végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal, akik hiányoznak nekünk. Nézd meg további horoszkópjainkat is. A csillagok és a hold hatása a természetre és az emberi testre már régóta bebizonyosodott.


Lehet pozitív és negatív is. Témaköröket fed le: szerelem , karrier, pénz, munka, csalá egészség. A havi horoszkóp segít megtudni. A jegy szülöttét nem lehet befolyásolni, manipulálni.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz utazásoktól mentes ez a hónap és az egyik ilyen utazás során felmerül bennetek a gondolat, hogy ideje lenne szintet lépni a kapcsolatotokban.


Ha mindketten határozottan álltok az elképzelés mögött, akkor a pozitív változás nem várat sokat magára. KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Tudjuk, alapvetően hajlamos vagy elsietni a dolgokat, hiszen nagyon szenvedélyes csillagjegyben születtél.


Vízöntő asztrológia január - február 18. Ha viszont most fékezel egy kicsit, szuper párkapcsolat alakulhat ki a randizgatásból az új sráccal. Ez lehet az a szerelem , amire olyan régóta vágysz már! Lássuk, hogy július hónapban mit ígérnek nekünk a csillagok szerelem terén. Kos Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy olyan utazásban lesz részetek, amelyet sokáig fel fogtok emlegetni és a nyár hátralévő részét is kellőképpen ki fogjátok használni.


Vízöntő szerelem 2019

Persze az már rajtad áll, mit akarsz kihozni a helyzetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések