2015. szeptember 1., kedd

50 Éves születésnapi képeslapok

A minap érkezett a meghívó levél, Pároddal pénteken a Fortunában legyél! A vendéglátásnak célja ismeretes, Jani éves , szinte döbbenetes! Tényleg ennyi idő eltelt volna? Komolyan most lesz éves ? Hát akkor te is tudo hogy ezt muszáj lesz megünnepelni. Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát.


Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Vicces, kreatív ajándékok 50. Garantált az öröm és a meglepetés! Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá.


Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok.


50 Éves születésnapi képeslapok

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Fél évszázad hosszú idő, ez alatt több nemzedék is felnő. Boldogságban, egészségben légy gazdag, mindent megkapj amit az élet még megadhat.


Tőlem ezt a kis köszöntőt kapo kívánok Boldog 50. Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta. Egy jó beletalált vicces köszöntéssel megalapozhatod az ünnepelt, vagy a születésnapi buli jó hangulatát. Ajánljuk férfiaknak, nőknek, fiúknak, lányoknak egyaránt.


50 Éves születésnapi képeslapok

Nem negyvenéves vagy, hanem tizennyolc, huszonkét éves tapasztalattal. Az öregkor mindig évvel késõbb kezdõdik, mint ahány éves vagyok. Születésnapi képeslapok ! Nálunk megtalálsz mindent, ami egy fergeteges partihoz szükséges. Legyen az -es számos szülinapi lufi, vagy sebességkorlátozó zászló füzér.


Az ünnepi asztalt díszítsd -es színes szalvétákkal, tányérokkal és konfettikkel. A legtöbb emberi kultúrában számon tartják, és ünnepnek tekintik, és számos hagyomány kötődik hozzá. A születésnap a születés évfordulója.


Ajándék ötletek születésnapra, névnapra, valentin napra, karácsonyra, húsvétra. Telefonon nem áll módunkban árajánlatot adni! Kérem, használják az árajánlatkérés menüpontot! Megértésüket köszönjük!


A képekre kattintva további információk láthatóak a tortákról! REMÉLEM MINDEN KEDVES LÁTOGATÓ TALÁL KEDVÉRE VALÓ KÉPEKET! Ingyenes elektronikus képeslapküldô szolgáltatás Önnek! Végül is, a holnap csak egy újabb nap. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta.


Köszöntse fel szeretteit, barátait, ismerőseit online szülinapi képeslap küldő segítségével. Az oldalon sok kategóriából választható ki a legmegfelelőbb születésnapi képeslap, melyet ingyenesen küldhet el. Egyszerre több címzett is megadható, a születésnapi képeslapok.


A férfiak legszebb életkora és év között van, mert: - Könnyedén cipelik a szatyrokat - Szívük még fiatal - Még nem néznek ki túl rosszul - Még van élet a nadrágjában Boldog születésnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések