2015. szeptember 24., csütörtök

Ha a férfi elhagyja a családját

Ha a férfi elhagyja a családját

Anya ugyanis kívánatos, még akkor is, ha időnként az egész napos gyerekezés után erőteljesebbek a szarkalábak a szeme körül, vagy ha pólója tej- és csokifoltos. Sőt, még a szexin kócos hajtól is beindul a férfi fantáziája. Elkezd nyomulni a nejénél, mászna rá, és döbbenten tapasztalja, hogy élete párja lepattintja.


Ha szeretnél tisztán látni, most megismerheted annak a jeleit, hogy a férfi bármit is ígér, sosem fogja elhagyni a feleségét. Ha szól, ugrik Szíved választottja örül, ha veled töltheti az estéket, de felettébb kiszámíthatatlan, hogy mikor tud rád szánni hosszabb-rövidebb időt az otthoni kötelezettségei mellett? Az ígéreteknek egy nős férfi esetében nem feltétlenül szabad hinni, hiszen kimondani sokkal könnyebb a dolgokat, mint megtenni. Ha a felesége még mindig sokkal fontosabb számára, és vészhelyzetben rögtön pattan, hogy segíthessen rajta, érdemes elgondolkodni azon, vajon ki a fontosabb a pasi számára. Isten adott ajándékba, nem szereti, nem tiszteli, és nem viseli gondját, az nem éppen keresztény viselkedés.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Van olyan is - néha - hogy a férfi úgy dönt, elhagyja a családját : Tulajdonképpen ekkor is a nők döntöttek. A feleség és a szerető türelme vagy türelmetlensége, követelőzéseik, vagy épp kitartó várakozásuk fogja eldönteni, hogy a férfi merre lép. Tűnhet gyávaságnak, ha a férfi nem tudja otthagyni feleségét és családját azért a nőért, akit minden szempontból az igazinak érez.


Ha a férfi elhagyja a családját

Ugyan azokat az embereket keresik mindketten, de míg Bill a halálukat akarja, addig Ryan pénzt szeretne kiszedni belőlük az elvesztegetett éveiért. Hiszen így nagyobb az esély, hogy a férfi elhagyja a családját egy másik nőért. A kegyetlenséget senki nem tolerálja Biológiai oka is van annak, hogy bunkók gyakran egyedülállók. Egy kiszámíthatatlan, kegyetlen, erőszakos partner nem valószínű, hogy biztonságot tud nyújtani kedvesének, gyerekének. Ennek az apai oldalnak annyi a hátránya, hogy gyakran csak akkor élvezhetjük a pozitív hatásait, ha készen állunk arra, hogy vállaljuk a segítségre szoruló, tehetetlen ember szerepét, sok Bak férfi ugyanis nem tud mit kezdeni az ügyes, rátermett nőkkel, mivel így nem érzi, hogy ő képviseli az erőt a kapcsolatban.


Kövessük inkább a régi, jól bevált módszert, ha vetélytársat feltételezünk valakiben: tartsd közel a barátaidat és még közelebb az ellenségeidet! Persze lehet téves döntést hozni. Megtörténhet, és meg is történik, hogy a férfi elhagyja a családját. Sok esetben ez nem baj. Egy távol levő rossz apa kisebb baj, mint egy jelen levő.


Ha a férfi nem vállalja a gyermekét, legalább tiszta a kép. A férfi úgy tett, mintha ő is csak akkor értesülne a felesége és a lányai eltűnéséről. A helyi tévéknek könnyek között adott interjút, és kérte a családját , hogy ha látják az adást, térjenek haza. A nyomozók gyanúja azonban hamar a férfira terelődött.


A férfi hónapokon, gyakran éveken keresztül hitegeti a szeretőjét, hogy elválik, elhagyja miatta a családját , ám ez sosem történik meg. Ilyenkor általában addig maradnak kapcsolatban, amíg a ki nem hűlik köztük a viszony és a nő el nem hagyja, vagy a férfi nem cseréli le szeretőjét egy másik miatt. A megcsalás ott kezdődik, hogy a feleségemmel kézen fogva megyünk az utcán, ő pedig megnéz egy jóképű férfit, én meg egy csinos nőt?


Fejben dől el vagy már a bőrfelületek érintkezése kell hozzá? Nekem a megcsalást az jelenti, amikor egy férfi elhagyja a családját egy másik nőért. A férfi soha nem fogja elhagyni a családját a szeretője miatt! Ha ez a fiatalasszony megkérdezett volna, mielőtt elhagyja a családját , megelőzhető lett volna mindannyijuk tragédiája. Hiába kérte a férfi , hogy hagyja őt békén, mert a családját választotta.


Ha viszont olyan kapcsolatra talál, mely szellemi egyetértésen alapul, a Vízöntő a legmegértőbb, a legérzékenyebb és a legkedvesebb társ lehet. A Vízöntő férfi szerelmi horoszkópja A Vízöntő férfi erősen intellektuális beállítottságú, különc szellemi társ. A Kos jó barát, értelmes, fogékony minden új iránt.


Ha valaki felkelti érdeklődését, képes bármeddig utána menni. Aki eléri és vállalja a Kos fergeteges világát, megismeri a hetedik mennyország legcsodálatosabb érzelmeit, de megismeri a szerelem poklának legforróbb tüzét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések