2015. szeptember 2., szerda

Pontos idokep

Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig. Viharos napokat élt át a horvát tengerpart. Az Időkép térképről kiderül, hogy egy adott helyen éppen a napsütésé, a felhőké, a havazásé vagy az esőé-e a főszerep.


Pontos idő Magyarországon, Budapesten. Kiegészítve ebben a pillanatban érvényes adatokkal, pl. Radarkép az Adriától az Alpokon át a Kárpátokig. Check out our new Adria radar!


Get the Budapest, Budapest, Magyarország hour-by-hour weather forecast including temperature, RealFeel and chance of precipitation for Budapest, Budapest, Magyarország, BU from AccuWeather. Reggel ÉK-en még előfordul eső, ezt leszámítva gyengén felhős, nagyrészt napos idő várható. A DK-i szél többfelé megerősödhet. Téli havazásoknál követhetjük, merre fehéredik ki először a táj, nyáron pedig láthatjuk, hogy elinduljunk-e még a strandra, vagy a közeljövőben lecsap a vihar a Balatonra.


Pontos idokep

Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva készül. Ha kíváncsi vagy, milyen az idő most éppen, vagy milyen lesz otthon, nála a nyaralódban vagy bárhol az országban - csak erre van szükséged.


Az aktuális és pontos időjárási helyzetképet mutató térképeink és előrejelzésünk még kényelmesebben érhetőek el az Időkép alkalmazásban. Automated access is prohibited. Support for cookies and JavaScript is required. Időjárás Budapest, Pest.


Aktuális időjárás, hőmérséklet, napos előrejelzés. A világ több ezernyi tanúsított online állomásáról valós időben közvetítünk időjárás jelentést, így biztosítva a pontos információt a helyi időjárási viszonyokról. Connect with friends, family and other people you know.


Share photos and videos, send messages and get updates. Real time weather maps and reports. Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, reggel párás lesz a levegő. Délnyugat felől egyre többfelé várható eső.


Az északkeleti szél megélénkül. Get the Nagyvára Bihar megye, Románia weather forecast. Access hourly, day and day forecasts along with up to the minute reports and videos for Nagyvára Bihar megye, Románia, BH from.


Legyen eső vagy ragyogó napsütés, itt vagyunk, hogy segítsünk! Nyomtatás FONTOS : A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Ettől magasabb verzió esetén ne kockáztassunk, inkább azonnal, napon belül vigyük vissza a routert. Search the world's information, including webpages, images, videos and more.


Pontos idokep

Időjárás, Megfigyelések, Előrejelzés, Éghajlat, Balatoni széladatok, Balatoni viharjelzés, Vízhőmérsékletek, METAR, TAF, UV-B sugárzás, Műhol Radar. A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések