2015. szeptember 21., hétfő

Érezni akarlak idézetek

Nem tudom már igazán, Nem számít most semmi, Se jövő se múlt, csak veled lenni. A szabadságunk abban rejlik, hogy megtanuljuk magunkhoz ölelni azt, ami történt. A szabadság azt jelenti, hogy minden bátorságunkat összeszedve lebontjuk a börtön falait, egyik téglát a másik után.


Érezni akarlak idézetek

Szeretni akarlak , ölelni, érezni A vágyaim lassan nem tudom fékezni Puha bőrödet simítva csókolni Testeddel-lelkeddel egybeolvadni Szívednek verését szeretném hallgatni Lelkedet lelkemmel reggelig altatni. Reggel a te arcod látványára akarok felkelni, majd este elaludni. Veled akarom ünnepelni a születésnapomat,a karácsonyt,és veled akarok az új évbe lépni. Határok nélkül akarok nevetni,és szórakozni. Meg akarlak csókolni, érezni akarlak.


Pár óra elteltével elfogytak a könnyeim, de a fájdalom cseppet sem csillapodott, sőt. Egyre inkább úgy éreztem magam, mint akinek eltűnt a szíve a mellkasából. Akarlak , de most sem hagyod maga ellenkezel, hogy velem legyél szabad. Bennem megbízhatsz, én nem vagyok ravasz.


Magamban akarlak érezni Macikám - Bazd meg! Ez is idejárt hozzám dugni, aztán felhív, hogy közölje bocsesz, de ő nősülni szándékozik, tehát nem kéne többet taliznunk! Válogatott esküvői idézetek.


Amikor megszólal az orgona zenéje Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze Szeretni akarlak , megtartani mindörökre. Jó érezni , hogy szeretlek. Van benned valami különös, Cara, szeretlek! Cara kiszabadította magát Matt öleléséből. Kerülte a pillantását, felemelte a fejét, és kinézett a mélyzöld vízre.


Érezni akarlak idézetek

Elveszíteni a vágyainkat, az valóban tragédia, de valóra váltani őket, azt hiszem, ez az egyetlen esélyünk. Ott bujkálni a két szemedben, rejtőzködni mosolyodban. Az idén szerelemre vágytam, arra, hogy feloldódjak egy másik emberben, legyőzzem a félelmeimet és újra érezni tudjak. Teljesült a vágyam, ha ez tragédia, ám legyen, minél gyakrabban kérek belőle. Bármilyen egyéb általatok küldött idézetet küldhettek, amit ti a meghívóra szántatok.


A számokra kattintva jelennek meg az egyes klisék. Bár csak ott lehetnék most, bár csak láthatnám. Természetesen ezek csak alapötletek. Engedd hogy ott legyek enged hogy lássalak! Látni akarom hogy vársz látni akarom szemedben a tüzet!


Csak égjen a tűz, hogy ne keljen félnem! Enged hogy lássalak, látni akarlak ! Fogni keze érinteni hajad tested átölelni, arcodra. Nekem nem kell más, csak TÉGED akarlak , Csak TÉGED és senki mást!


SZERETLEK és Nekem NEM KELL MÁS! Könnyű kimondani, hogy vége, ellökni a másik kezét! Eddig utánad futottam, most meg előled menekülhetek, Az emléked temetném, de minden reggel sírva ébredek. Mielőtt kinyitnám a szememet álmom utolsó képe villan fel.


Mikor veled vagyok, nem érdekel, mi lesz holnap, csal ölelni akarlak , érezni , csókolni. He said: i will love you until the last one dies! See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes. Engedni, hogy úgy éljen, ahogy a szíve, lelke vezérli, ahogy neki a legjobb.


Elengedni, de nem elhagyni. Hanem messziről figyelni Őt, messziről vigyázni rá. A gondolataiddal, az érzéseiddel, a szereteteddel. Bízni benne, érezni , hogy szeretete.


Egy gyenge pontom van, az hogy rohadtul szeretlek. Lehet hogy mi többet veszekedtünk mint mások, de jobban is szeretjük egymást. Szeretlek-egyszerű szó, mégis képes több ember életét, örökre megváltoztatni.


See actions taken by the people who manage and post content.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések