2015. szeptember 7., hétfő

Mérleg aszcendens

Mérleg aszcendens

Mindenért kiállni, mindenért harcolni. Negatívan a hamis békekötésre, hamis kompromisszumra való hajlam lépik fel. Ilyenkor az ember nem meri felvállalni önmagát, az igazságot, a véleményét, s inkább elhallgatja azt. Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet.


A kalkulátor Aszcendensed pontos helyzete mellett értelmezi a bolygókkal képezett kapcsolatait és az 1. A Vízöntő aszcendens nagy hatással van a Mérleg csillagjegyű szülöttre. Mérleg aszcendens Kedves, nyitott, mosolygós személyiség, megjelenése harmóniát sugall. Ez a vegyes jel áthatja őt felebaráti szeretettel, emberséggel. A Vízöntőnek szüksége van egy ideálra, nem érdekli a pénz, a kicsinyes dolgok sem, s ez a Mérleg -Vízöntő kettős jegyben születettet személyiségben egész élete folyamán megnyilvánul.


Az ágyban szívesen veszi át az irányítást, lelkes, és szeret új dolgokat kipróbálni. Ami lehangolja, az a várakozás, a hosszú előjáték és a lelkileg túlérzékeny partner. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak.


Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Fontos számára a harmonikus, szép környezet.


Társ nélkül nehéz számára az élet, nem könnyű számára az egyedüllét. Szeret szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetség a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Kedvességével, udvariasságával kedvelt személlyé válik. Egészségileg a légutak veszélyeztetettek. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Meggondolt, nem hoz elhamarkodott döntéseket. Külsőleg: legtöbbször alacsony termetű, kerek arcú, világos hajú.


Igazságos, szereti a békét, a rendet és a harmóniát. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Két levegős jegyed szókincsedet és szellemi kapacitásodat is megkétszerezi.


Ennek következtében minden tekintetben az eszed irányít és nem a szíved. Az életben főként személyes vonzerőd és a puszta jó szerencse vezérli utadat. Te vagy az az ember, aki képtelen „nem”-et mondani! Olyan kedves és nyájas a viselkedése hogy hacsak nem kapsz magad mellé olyan társat, aki igen kemény dió számodra, vagy aki rád csapja az ajtót és bántó leveleket ír, az érdekedben -, akkor az életed biztos megzápul. A Mérleg Ascendensű ember néha bosszankodik a Kos Ascendensű ember nyers, karakán stílusán, de egyszerűen szüksége van rá, hogy megmozgasson valamit az életében, és ki tudjon lépni önmagából.


Bika-Skorpió A Bika Ascendensű és a Skorpió Ascendensű ember is ilyen sajátságosan izgalmas történet. Hetedik jegyként vezetői képességeket, hatalmat és az eszmék iránti erős fogékonyságot okoz. A Mérleg jegy védikus leírása jelentősen különbözik a nyugati asztrológiáétól. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét!


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. R ák aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a h isztis hangulatembertől a család alappilléreként s zolgáló e mberig.


Mérleg aszcendens

Amennyiben az ascendenst vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, érzelmi zsaroló, érzelmi zsarnok válik belőle. Ha esetleg el tudsz jutni a mélypontra, akkor elő tudod hozni magadból a Bak jegyére jellemző zordságot, és a Mérleg jegyére jellemző „minden mindegy” letörtséget. Bak szülöttnek, aki képes kikapcsolódni, és nagyon könnyedén venni az életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések