2015. szeptember 24., csütörtök

Jövő heti horoszkóp bika

Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti , havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét.


A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné.


Jövő heti horoszkóp bika

Eddig általában ön volt az, aki a figyelmével elhalmozta. Most azzal okozhatja neki a legnagyobb meglepetést, ha ezt nem kapja meg öntől automatikusan. Mert amit megkapunk, arra már nem vágyunk.


Bika (április - május 20) heti horoszkóp. Még nem futottál ki az időből, de azt is érze hogy tartanod kell magadat a tempóhoz, ha meg akarod valósítani a terveidet. Ne gondolkodj túl sokat, most a cselekvésnek van itt az ideje. Olvasd el a heti rák horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is.


Itt a jövő heti horoszkóp is! Ikrek – napi horoszkóp. Ma könnyen lehet, hogy feldühít valaki, aki teljesen másképpen látja a dolgokat, mint te és teljesen más módon éli az életét. Talán úgy érze hogy nálad van az igazság, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van.


Azt veszi észre, hogy manapság egyre többször lehangolt, rosszkedvű. Nincs kedve semmihez és. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Ne vállalj magadra mindent, amiért nem te vagy a felelős, és kérd ki a neked járó tiszteletet. Heti wellness horoszkóp. Te talán nem szívesen foglalkozol a piszkos anyagiakkal és nem szerete ha úgy tűnsz, ez a legfontosabb az életben, de most nem kerülheted el a kérdést. Vannak helyzetek, amikor a sarkunkra kell állni és te most ilyen helyzetben vagy.


Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Mars belép a Skorpióba. Ez egy valóban kitűnő hír.


Jövő heti horoszkóp bika

Visszanyered az erődet és a regenerálódó képességedet. De legyél észnél, mert a hosszú „böjt” után erőszakossá válhatsz! A napokban úgy érezheti, hogy megnő a kiadásainak száma. Váratlan kiadásai vannak és az is lehet, hogy egy ismerőse is kölcsön kér Öntől.


Napról napra egy jobb lesz a hangulata. Sokkal többet mosolyog a világra és még empatikus énje és előtérbe kerül. Saját magát is meglepi azzal, hogy szívesen meghallgat másokat és segít is nekik, ha tud. A horoszkópod elárulja neked!


Kos március – április 20. Szeret vagy nem szeret? Amennyiben kellőképpen érett vagy egy komoly, hosszútávú kapcsolatra, szerelmi életedben pozitív irányú változások következnek be. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Legyen óvatos azzal, ha valakinek valamire igent mon mert villámgyorsan bepalizhatják, még akár is ismerősei is.


Nem arról van szó, hogy mindenkinek mondjon nemet, de gondolja át, mibe készül belemenni, mert a legártatlanabb dolog is fordítva sülhet el. Ma amúgy is próbál mindenkinek a kedvében járni, szeretne másokat boldoggá tenni, éppen ezért sétálhat bele az. Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt!


Jövő heti horoszkóp bika

Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak. Látogass el oldalunkra, olvasd el heti horoszkópo s tudd meg, mit üzennek neked a csillagok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések