2018. december 11., kedd

Nyilas csillagjegy párja

Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Kossal azért jön ki jól a Nyilas , mert e jegy szülöttei megértik a Nyilas szenvedélyességét, lelkesedését bizonyos dolgok iránt. Bármi is legyen az, ami a Nyilas életében nagyon fontos szerepet tölt be - például egy hobbi -, a Kos teljes mértékben elfogadja ezt, így a Nyilas nem érzi korlátozva magát.


Az asztrológiában ez a jog, az igazság, a becsület szimbóluma. A Jupiter védence szerencsés ember, rendkívüli értelmi képességekkel, tehetséggel bír, ugyanakkor optimista, aki hisz abban, amit tesz, sosem veszti el a reményét. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet.


Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének).


Az biztos, hogy elmevillogtatás, az lesz! Enélkül a Nyilas nem élhet. Az örökös tudásszomja kíváncsi szeretőt csinál belőle. Remek volna neki egy olyan társ, aki együtt kutathat, és tanulhat vele, kereshetik az igazságot és a tudást. Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető, ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra.


Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Kos lendületessége, céltudatossága mindig ki tudja lendíteni a Mérleget a holtpontról, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan lépésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, ami évtizedekre összeköthet. December egy rövid megnyugvás időszaka, mielőtt a csikorgó tél beköszöntene.


Nyilas csillagjegy párja

Alsó teste ló, felső teste egy pattanásig kifeszített íjat tartó ember. Milyen egy Halak csillagjegyű nővel randizni? Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. A Halak nők nagyon megnyerőek és lenyűgözőek.


Elbűvölő, gyengéd és nőies. A tökéletesen elbűvölő nő. Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. Nyilas és Halak szerelmi kompatibilitása Gyenge A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér.


Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas túl sok a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas , de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati.


A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. A Nyilas számára különösen fontos az önkifejezés. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Jó napra számíthat, igaz, hogy egyben ez egy dolgos nap is lesz.


A jegyében járó Jupiter a Vénusszal kerül fényszögbe, ami szerencsét hozhat önnek, habár ezért a szerencséért valószínűleg meg is kell dolgoznia. Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy , ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések