2018. december 7., péntek

Manikűr budapest 8 kerület

Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. Műköröm, manikűr , pedikűr. Esztétikai- és gyógypedikűr, manikűr. A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön.


Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Józsefváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! A manikűr és a pedikűr a kéz és a láb körmein végzett szépészeti eljárások.


Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Sziasztok kedves régi és új Vendégeim! Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Manikűr budapest 8 kerület

A férfiak a hölgyek kezét valamint a hölgyek a férfiak kezét nézik meg az első ránézés után, talán nem is véletlenül, hiszen egy ápolt kézfej sok mindent elárul az ember személyiségéről. A műköröm a valódi körmökre helyezett divatkiegészítő elem. Kozmetikusunk natúr- és organikus termékekkel végzi a szépítést, és fájdalommentes aktív hatóanyag. Budapest Tátra utca 28.


Várom önt sok szeretettel a 9. FODRÁSZAT, KOZMETIKA, MANIKŰR -PEDIKŰR üzletünkben, a Margit körúttól néhány lépésre, hétköznaponként reggel 7. Kerület , Eötvös utca, m²-es, átlagos állapotú társasházi lakás. Vintage Szépségszalon – Kéz és lábápolás, fodrászat, műkörömépítés, hajhosszabbítás. Engedje, hogy segítsek! Több ágyba fekvő vagy mozgáskorlátozott.


Kati vagyok, okleveles és tapasztalt Pedikűrös vagyok. Azon kevés emberek közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is. Pedikűr-lábápolás, manikűr -műkörömépítés Őrmezőn a 11.


Szépségszalonjaink teljes körű szolgáltatást nyújtanak, amelyek folyamatosan igénybe vehetőek, akár előzetes bejelentkezés nélkül is. Rózsadomb lábánál, a Margit körúttól néhány lépésre. Fogadd meg kéz- és lábápolási tanácsainkat, és válassz egy manikűr vagy pedikűr kupont! Több tucat friss, ellenőrzött Manikűr , pedikűr hirdetés: Pedikűr, manikűr ,műköröm! Igyekszem ezekre mindig odafigyelni.


Manikűr budapest 8 kerület

Fontosnak tartom ebben a szakmában, hogy vendég és manikűrös között bizalmi légkör és barátságos hangulat alakuljon ki. Előzetes időpont egyeztetés után, szalon környezetben várom vendégeimet! Férfi manikűr : A kezek ápoltsága manapság nem csak a nőknél fontos, a férfiaknál is.


Elsősorban szalon körmöket készítek,mini, normál és közepes méretben. Szolgáltatás Fodrászat, kozmetika, műköröm - I. Remélem, elnyeri tetszésed honlapom és megtalálsz minden olyan információt, ami a műköröm készítéssel kapcsolatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések