2018. december 24., hétfő

Skorpió aszcendens 2019

Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Milyen szerepet tölt be az aszcendens a horoszkópban, mi a jelentősége pszicho – asztrológiai értelemben? Az aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes radix ábra (születési horoszkóp) egyik sarkalatos pontjának tekinthető!


Skorpió aszcendens 2019

Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Gyakran nagy terveik vannak és képesek is áldozatot hozni, hogy elérjék azokat. Nem elégszenek meg a tényekkel, szeretnek minden részletnek maguk utánanézni. Nyolcadik jegyként (2x4) a mélyebb, pszichés szinten megvalósított egyensúly vagy szilárdság iránti igényt fejezi ki.


Társkapcsolatokban is érdekes helyzetek jönnek. Egyfajta sorsfordító időszak. Persze egy sorsfordulat nem mindig pozitív, sőt). Ez régi, hosszabbtávon futott kapcsolatra igaz.


Skorpió aszcendens 2019

Sok kellemes és örömteli pillanat éri őket, de jelentős nehézségekkel is szembe találják magukat, és főként a családjukat érintik majd a kellemetlenségek. Viszont a karrierükben hatalmasat léphetnek előre, ami anyagi vonzattal is járhat. Az év első fele lesz különösen sikeres.


A jegy uralkodó bolygója a Mars, a jeg. Kos- aszcendens -a-horoszkópban-Artemisz-Asztrológia-Debrecen. Az élet élvezete, és a színvonalas életmód szent.


Képtelen vagy elviselni, ha valaki rendelkezik az időddel. A barátaiddal szemben sem szabad megjátszanod magad és tökéletesnek feltűnnöd. Egyszerre akar uralkodni, egyben szenvedni. Májusban külföldi munkalehetősége adódik, amit érdemes megfontolni.


Könnyen válhat drogok rabjává. Ha mégis itthon mara akkor júniusban bátran vágjon bele egy új vállalkozásba az egyik barátjával. Idén minden pénzügye jól alakul. Ez az aszcendens minden körülmény között nehéz, bonyolult,különleges életet és személyiséget ad. Főleg azért ,mert nagyon szélsőséges : nagyon jó és nagyon rossz egyben.


Skorpió aszcendens a lényeg, a napjegy csak ráadás. A legtöbbnek aranyszíve van,de képesek jól gyilkolni, jól manipulálni, jól bántani másokat. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Szenzációs és feltűnést keltő – így vélekednek rólad lelkes rajongóid. Ugyanakkor mások, akik nemtörődömségedtől, szeszélyes hangulatváltásaidtól és túl intenzív érzelmeidtől szenvednek, olyan veszélyesnek tartanak, mint egy elszabadult, robogó vonatot, amelynek útjából jobb kitérni. Mérleg aszcendens Harmóniát sugároz a megjelenése, külseje mindig ápolt és igényes.


Testalkata is ará-nyos és törékeny, bár válla telt, gömbölyű. Orra egyenes, arca gödröcskés. Arca két fele általában aszimmetrikus.


Naptárunk a szürke négyzetekben kijelzi az üresjáratú Hold időszakok kezdetét. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének.


Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott. A Szűz már sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Csak mások látják, érzékelik õt intenzívnek, és õ nem is érti hogy miért. Minden Aszcendens jegy így mûködik, önkéntelen, mindenféle szándék vagy gondolat nélkül vagyunk olyanok, amilyen a jegy az Aszcendensünkön.


Bizonyára már nagyon szeretné tudni, hogy mit tartogatnak Önnek a csillagok az újévre. A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak.


Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések